|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimdışı ![]() | Cihan ve Alya yüzleşiyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kanal D'nin üçüncü sezonu merakla beklenen dizisi Uzak Şehir’den yeni tanıtım yayınlandı. ALYA, CİHAN'A GERİ DÖNÜYOR Gerilimi yüksek sezon finaliyle izleyicileri birçok soru işaretiyle baş başa bırakan yapımın fragmanında, düğün gününün ardından ülkeyi terk eden Alya ile Cihan karşı karşıya geliyor. İkili arasında yaşanan yüzleşme, düğünü terk eden Alya'nın Cihan'a geri döndüğünü ancak beklediği karşılığı alamadığını gösteriyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “BENİ EVLAT KATİLİ YAPTIN” Oğlunu öldürdüğü gerekçesiyle hapse giren Sadakat ile onu ziyarete giden Alya arasında geçen diyalog duygu dolu anlara sahne oluyor. Sadakat'in, "Beni evlat katili yaptın" sözü tüyleri diken diken ederken, Alya'nın, "Cihan'ın aldığı her nefes için ben size minnettarım" cümlesi duygu fırtınası estiriyor. Kocası Şahin'i kaybeden Nare'nin cenazedeki perişan hâli ise kalpleri sızlatıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PAZARTESİ KANAL D'DE AyNa Yapım imzalı Uzak Şehir, üçüncü sezonuyla 14 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Kanal D'de izleyiciyle buluşacak. Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |