|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimdışı ![]() | Özge Özder cenazede fotoğraf isteğine tepki gösterdi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kağıthane’deki evinde hayatını kaybeden oyuncu Serhat Kılıç için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. Törene Kılıç’ın ailesi, yakınları, dostları, meslektaşları ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Ünlü isimlerin cenaze törenlerinde yaşanan "fotoğraf çekme" tartışması Serhat Kılıç'ın cenaze töreninde de yaşandı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÖZGE ÖZDER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Serhat Kılıç’ı son yolculuğuna uğurlamak için törene katılan oyuncu Özge Özder, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Kılıç’ın sanat hayatının ve rol aldığı projelerin anlatıldığı törende, dostları ünlü oyuncuyla ilgili anılarını paylaştı. Nebahat Çehre 80'ler akımına bomba gibi giriş yaptı: Ben de katılayım dedim ama küçük bir farkla FOTOĞRAF İSTEĞİNE TEPKİ Tören çıkışında ise dikkat çeken bir olay yaşandı. Bazı vatandaşların fotoğraf çekmek istemesi üzerine Özge Özder, yaşanan duruma tepki gösterdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özder’in kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir kişiye, “Ne yapıyorsun ya” diyerek tepki gösterdiği görüldü. 'Haysiyet' ilk bölümüyle ekrana damga vurdu! Mehmet ve Simay’ın romantik anları DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAYI ANLATMIŞTI Oyuncu, daha önce hastanede hayatını kaybeden dedesinin ardından yaşadığı zor anlarda fotoğrafının çekildiğini anlatarak, “Hastanede beni büyüten dedemi kaybettiğimde koridorda çökmüş ağlarken fotoğrafımı çekmişlerdi, çok incinmiştim. Karşı tarafı da düşünmek gerek.” ifadelerini kullanmıştı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘Güller ve Günahlar’ İspanya’yı da sardı Serhat Kılıç için düzenlenen anma töreni, sanat dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Ünlü oyuncu Ankara'da toprağa verildi. Haber İçi Banner Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |