|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimdışı ![]() | Ünlü oyuncu Serhat Kılıç evinde ölü bulunmuştu... Son görüntüleri ortaya çıktı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Oyuncu Serhat Kılıç'tan perşembe gününden bu yana haber alamayan kız arkadaşı Özlem E. (50), Kılıç’ın yaşadığı eve geldi. Kapıyı çalan Özlem E., yanıt alamayınca hayatından endişe ettiği Kılıç’ın evine, kendisinde bulunan anahtarla girdi. Özlem E., Kılıç’ı salondaki tekli koltukta oturur halde hareketsiz buldu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kılıç’ın nefes almadığını ve vücudunun soğuk olduğunu fark eden Özlem E., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine adrese Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin uzun süren incelemelerinin ardından Kılıç'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SON GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI Yaşadığı binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, evine gelen Kılıç'ın, duvara yaslanarak asansör beklediği, asansörün gelmemesi üzerine ise merdivenlere yöneldiği görüldü. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SEVGİLİSİ ÖZLEM ESMERGÜL’DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM Dünyaya bin daha gelirsek eğer yine seni bulacağım, yine sana aşık olacağım, yalnız seni seveceğim… Gözümün nuru, başımın tacı, içimin yarası, yoldaşım, sırdaşım, hayatımın en büyük aşkı, sevdiğim, ömrüm… Ben hayatımda hiç böyle sevilmedim, hiç böyle sevmedim. Beni hasretine mahkum ettin… Evinde ölü bulunmuştu! Ünlü oyuncu Serhat Kılıç'ın cenaze programı belli oldu Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |