SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 04-09-26, 14:22   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz son sağlık durumunu açıkladı! Tavsiyeleri dinleyip hemen bıraktı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçirdiği kalp krizinin ardından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Ayvacık ilçesine bağlı Paşaköy köyündeki yazlık evinde rahatsızlanan Yılmaz, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi’ne sevk edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ANJİYO OLDU, TABURCU EDİLDİ

Cem Yılmaz’a hastanede yaklaşık 40 dakika süren bir işlemle el bileğinden balon ve stent uygulaması yapıldı. Operasyon sonrası sağlık durumu iyi olan ünlü komedyen, 48 saatlik takip sürecinin ardından taburcu edildi.

Cem Yılmaz'ın kulağındaki kalp krizi detayı! Doktor çizgiyi gösterdi: 'Yıllardır var' TAVSİYELERİ DİNLEDİ, SİGARAYI BIRAKTI

Sağlık sürecinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz, hayatında yaptığı ilk değişimi açıkladı.

Ünlü komedyen, kendisine gelen tavsiyeleri dikkate alarak sigarayı bıraktığını duyurdu.

Cem Yılmaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Evet sigarayı bıraktım, kiloyu verdim... İstediğiniz her şeyi yaptım. Sıra toplumda, bakalım toplum da benim dileklerimi yerine getirecek mi? Evet toplum söz sende :)”

Hadise şarkıyı yarıda kesti, sahneden indi! Hayranının 'Beni öp' isteğini geri çevirmedi SON SAĞLIK DURUMU

Sevenlerine teşekkür eden Yılmaz, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Allah’a şükür sağlığım iyi. Tekrar emeği, dileği ile destek olan herkese teşekkür ederim. Beni yine kurtardınız.” ifadelerini kullandı.

'KALBİNE DAMARINA BAKTIRMYAN BAKTIRSIN'

Yaşadığı sürecin ardından takipçilerine sağlık kontrolü çağrısı yapan Cem Yılmaz, “1 haftadır kalbine damarına baktırmayan kaldıysa baktırsın…Damar çok önemli" sözleriyle dikkat çekti.

Ünlü komedyenin paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve geçmiş olsun mesajı aldı.

KULAĞINDAKİ ÇİZGİ GÜNDEM OLMUŞTU

Cem Yılmaz'ın kalp krizi geçirdikten sonra kulağındaki Frank Çizgisi dikkat çekmiş ve haber konusu olmuştu. Ünlü komedyen bir sonraki paylaşımında ise bu durumu tiye alarak, "Bariz bir böbrek yetmezliği kulağı yakınlaştırınca çıkıyor. Nasıl görmedim. Lütfen hepimiz daha dikkatli ve bilinçli olalım…Hayatı yakınsayalım (pinch zoom)" ifadelerini kullandı.

Haber İçi Banner

Kaynak ; Milliyet