SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Dün, 12:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
100'den fazla kişi ABD'den sınır dışı edildi! 'Uçuş sıklığı artırıldı'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Associated Press (AP) ajansına konuşan Haiti Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden Nicolas Mardochee, ABD'nin sınır dışı faaliyetlerine ilişkin açıklamada bulundu.

ABD tarafından dün 101 kişinin Haiti'ye sınır dışı edildiğini belirten Mardochee, bu kişilerin arasında Haiti Vatandaşlarını Koruma Ofisi'nin eski yetkilisi Renan Hedouville'in de yer aldığını kaydetti.

'ÜST ÜSTE ÜÇ HAFTA GERÇEKLEŞTİ'

ABD merkezli, bağımsız ve kar amacı gütmeyen insan hakları savunma örgütü Human Rights First kuruluşunun verileri ise söz konusu uçağın ABD'nin Louisiana eyaletinden kalktığını ve Haiti'nin kuzeyindeki Cap-Haitien şehrine iniş yaptığını gösterdi.

Kuruluştan yapılan açıklamada ayrıca, Haiti'ye üst üste üç haftadır sınır dışı amacıyla uçuş gerçekleştirildiği ve uçuş sıklığının aylıktan haftalığa düştüğüne dikkat çekildi.

NE OLMUŞTU?

ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Dairesi'nin (ICE), ülkede geçici koruma statüsü (TPS) sona eren 300 binden fazla Haitili göçmene karşı tutuklama ve sınır dışı operasyonlarına başlayacağı iddia edilmişti.

Amerika kıtasının en yoksul ülkelerinden Haiti, çetelerin yol açtığı şiddet sarmalı ve iktidar boşluğu nedeniyle ekonomik çöküşün eşiğinde bulunuyor.

İtalya'da on binlerce kişi kutlamaya hazırlanıyor! 'Meloni'den 1.413 günlük rekor'Menüyü gören restorandan kaçıyor! 'Bu gerçekten yenebilir mi?'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık