SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 21:22   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ferhat Göçer ve Sinan Akçıl polemiğinde yeni perde! Flaş hamlesini ilk kez açıkladı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Yıllar önce birlikte çalışan ve aralarından su sızmayan Ferhat Göçer ile Sinan Akçıl arasında ipler gerildi. Ferhat Göçer, Sinan Akçıl hakkında yaptığı açıklamada eski dostuna yönelik ağır eleştirilerde bulunurken, Akçıl'dan yanıt jet hızında gelmişti.Kadir Çetin’in sunduğu Number1 Star programına konuk olan Göçer, Akçıl ile aralarındaki ilişkinin eskisi gibi olmadığının sorulması üzerine sert ifadeler kullanmıştı.

Cem Yılmaz için saniyelerle yarıştılar! İlk müdahaleyi yapan doktorlar anlattı: Hayat kurtaran detaylar''DOĞRU DÜZGÜN ŞARKI YAZMASI LAZIM''

Göçer, dikkat çeken açıklamasında "Medya maymunluğu yapmaya başladıktan sonra bıraktım tabii. Benim gözümde bir magazin figüründen öte bir şey değil artık. Son zamanlarda onu da beceremiyor gerçi. Bence oturup doğru düzgün şarkı yazması lazım. Bırakması lazım bu işleri. O bu şekilde devam ettikçe aramızdaki ilişkinin düzelme şansı yok. Müziğe gerçekten dönerse, işin şaklabanlığını, medya maymunluğunu, magazin maymunluğunu bırakırsa bir gün doğru düzgün şarkılar yapmaya devam ederse belki. Onları yaptıktan sonra ve bu laflardan sonra bana şarkı verir mi onu da bilmiyorum ama en azından adama bir iyilik yapmış olurum. Çünkü kimse söylemiyor mu? Bırak bu işleri. Doğru düzgün otur, çalış, şarkı üret, bir şey yap. Müzikten başka her şeyi yapıyor." diye konuşmuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''YAŞLILARA SAYGIM SONSUZDUR''

Bu sözlerin ardından Akçıl cephesinden "Yakın çevrem iyi bilir, yaşlılara saygım sonsuzdur. O yüzden F.G. rumuzlu şarkıcıya ağır cevap vermeyeceğim bu sefer. Benim politik duruşumdan rahatsız olduğunun ve de magazinel hayatımı ağır takip ettiğinin farkındayım. Yapacağım tek şey bir sonraki story'deki şarkıları 'bugünden itibaren' söylemesini 'hukuk yoluyla' engellemek için avukatlarım gerekeni yapacaklar. Biz davayı kaybedip o söylemeye 'devam ederse de bir 'maymunun' şarkılarını söylemiş olur. Onu da MSG yönetim kurulunda değerlendirirler diye düşünüyorum ki zannedersem 'maymunlar' ya da herhangi bir hayvan' 'MSG' veya 'MESAM'a üye olamıyor" açıklaması gelmişti.

GÜNLER SONRA SÜRPRİZ HAMLE

Gerilimden günler sonra polemikte yeni bir gelişme yaşandı. Sinan Akçıl, eski arkadaşı Ferhat Göçer için ihtarname gönderdiğini Instagram hesabından açıkladı.

Anneliğin tadını çıkarıyor! Merve Dinçkol ve minik kızı Defne Yaz'dan yeni kareİSMİNİ KULLANMADI

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Avukatım Eda Salman tarafından başlatılan hukuki süreç kapsamında, F.G isimli şarkıcıya oter aracılığıyla ihtarname gönderilmiş ve söz konusu eserlerimin bundan böyle canlı olarak seslendirilmesine muvafakat etmediğim resmen bildirilmiştir. İhtara rağmen eserlerimin canlı olarak seslendirilmesi halinde gerekli hukuki yollara derhal başvurulacaktır'' ifadelerini kullandı.

Akçıl'ın paylaşımında Ferhat Göçer'in adını kullanmayıp isminin baş harflerini yazması dikkatlerden kaçmadı. Bu gelişmenin ardındsan Göçer'in Akçıl'a ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur'u özlemle andı! 'Hasret'

Kaynak ; Milliyet