SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 18-08-26, 09:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Gazze'de ikinci aşama ve yeniden inşa için tek şart! '30 günde ilerleme görebiliriz'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı Jared Kushner, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de Başbakan Binyamin Netanyahu ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından ABD basınına değerlendirmelerde bulundu.

'30 GÜNDE İLERLEME GÖREBİLİRİZ’

Kushner, Fox News'e verdiği röportajda İsrail'in sürece ilişkin endişelerini dile getirmesinin ardından heyetinin Gazze Şeridi'ndeki barış planının ikinci aşamasına ilişkin ortaya çıkan bazı yanlış anlaşılmaları ve dezenformasyonu açıklığa kavuşturduğunu söyledi. Kushner, "Hamas gelecek 60 ila 90 gün içinde gönüllü olarak silahlarını teslim eder ve tünellerini kapatırsa, bu neredeyse hayal edilemeyecek bir başarı olur. 30 gün gibi kısa bir süre içinde ilerleme kaydedildiğini görebiliriz" dedi.

‘GAZZE’NİN YENİDEN İNŞASI İÇİN HAMAS ŞARTI’

ABD'li temsilci, Hamas silahsızlana kadar Gazze'nin yeniden inşa edilmesine izin verilmeyeceğini söyleyerek, Barış Kurulu'nun herhangi bir tehdit durumunda İsrail'in "kendini savunma hakkını" kısıtlamayacağını söyledi. Kushner, ayrıca Hamas'a yönelik tehditte bulunarak, Hamas'ın taahhütlerini şimdi yerine getirmemesi durumunda İsrail'in ABD ve diğer ülkelerden "işi tamamlamak için" çok daha kapsamlı destek alacağını ifade etti.

‘ÇOK SAMİMİ BİR GÖRÜŞMEYDİ’

Dün Mısır'ın başkenti Kahire'de Hamas Siyasi Büro Başkanı Halil el-Hayya liderliğindeki Hamas heyeti ile gerçekleştirdiği görüşmeye de değinen Kushner, sürecin sözlerle değil, atılacak adımlarla ve gerçekleştirilecek eylemlerle değerlendirileceğini söyledi. Kushner, Hamas'a güvenmelerinin zor olacağını savunarak, "Ancak, çok samimi bir görüşme gerçekleştirdik ve doğru olan her şeyi söylediler. Bu nedenle kendilerine adım atma fırsatı vereceğiz. Bunun eylemlere ve atılacak adımlara dayanması gerekecek. Umarım söyledikleri gerçek olur" diye konuştu.

‘ABD-İRAN HATTI HER ZAMANKİNDEN DAHA YOĞUN’

ABD'li temsilci ayrıca, İran ile müzakere sürecine ilişkin de değerlendirmede bulundu. Kushner ABD ile İran hükümetinin farklı unsurları arasındaki görüşmelerin muhtemelen her zamankinden daha yoğun olduğunu ancak tarafların henüz bir anlaşmaya varamadığını söyledi.

İsrail basınından flaş iddia! Dördüncü ülkeye işaret ettiler: 'Türkiye büyük anlaşma yolunda, 15 milyar dolarlık hedef'Filipinler'de okula silahlı saldırı! Can kaybı ve yaralılar var
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık