ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Sağlıklı Beslenme ve Diyet (https://forumailem.com/saglikli-beslenme-ve-diyet/)
-   -   Ender saraÇ 5′İ bİr yerde zayiflama Çayi (https://forumailem.com/saglikli-beslenme-ve-diyet/8823-ender-sarac-5-i-bir-yerde-zayiflama-cayi.html)

LeyNa 10 - 03 - 2017 01:37

Ender saraÇ 5′İ bİr yerde zayiflama Çayi
 
ENDER SARAÇ 5′İ BİR YERDE ZAYIFLAMA ÇAYI

Doktor Ender Saraç 5 mucize bitkinin faydalarını ve etkilerini açıklıyor. 5 bitkinin karışımı ile yapılan 5′i bir yerde bitki çayı zayıflamak için mükemmel bir bitki çayı karışımıdır diyor. 5′i bir yerde nasıl yapılır, 5′i bir yerde çayının bitkileri nelerdir, 5′ i bir yerde hangi bitkilerle yapılır, 5′i bir yerde çayı nasıl zayıflatır açıklıyor.

5′ i Bir Yerde Çayı Tarifi:
Malzemeler:
* 1 tatlı kaşığı Mate yaprağı,
* 1 tatlı kaşığı Biberiye,
* 1 tatlı kaşığı Kekik,
* 1 tatlı kaşığı Funda yaprağı,
* 2 tatlı kaşığı Yeşil çay.

Hazırlanışı : 1 litre kaynar suya malzemeleri koyduktan sonra kaynatmadan 20 dakika demlendirin.Daha sonra süzerek ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğe göre içine biraz limon sıkarak tatlandırıp içebilirsiniz.günde en az 3 fincan kadar içilmelidir. 3 gün içerisinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz

DİKKAT EDİLECEKLER
* Hamile Bayanlar Kullanmamalıdırlar.
* Emziren Bayanlar Kullanmamalıdırlar.
* Belirtilen Miktarlardan "Çok Daha Fazlasını İçersem Daha Çok Kilo Veririm" Mantığı Yanlıştır. Önerilen Miktarlarda Kullanılmalıdır.
* İçeriğindeki Bitkilerden Birine yada Bir Kaçına Alerjisi Olan Kişiler Kullanmamalıdır.

Hangi bitki, ne işe yarıyor:

Mate yaprağı : Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay : Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı : İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye : Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik : Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.


Forum Saati: 10:51. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ