SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 09-08-26, 14:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Daha 17 dizisi yeni bir akım başlattı! Berberlerin camlarına kadar yansıdı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ- Yaz sezonunun dikkat çeken yapımlarından Daha 17, ekrana geldiği günden bu yana genç izleyicilerin yoğun ilgisini çekiyor. Dizideki karakterlerin tarzları da sosyal medyada ve günlük hayatta kendine karşılık buluyor.

Aras karakterinin kıyafetlerinin ardından bu kez saç stili öne çıktı. Gençler, berber koltuğuna oturduğunda Aras'ın dizideki görünümünü göstererek aynı modeli istemeye başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BERBERLERİN CAMLARINA BİLE YAZILDI

İlginin artmasıyla birlikte bazı berberler, dükkânlarının camlarına ve kapılarına “Aras tıraşı yapılır” yazmaya başladı.

Bir berber, son dönemde yaşanan ilgiyi, “Günde 5-6 kişi zaten Aras diye geliyor” sözleriyle anlattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gençlerin çoğunun telefonlarından dizideki Aras karakterinin fotoğrafını göstererek tıraş istediğini belirten berber, modelin en belirgin özelliğinin üst kısımdaki dağınık görünüm olduğunu söyledi.

Bir başka berber ise saç modelinin günlük kullanıma uygun olmasının popülerliğinde etkili olduğunu belirterek, saç yapısına göre küçük değişiklikler yaptıklarını ancak modelin genel görünümünü koruduklarını ifade etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

GENÇLERİN FAVORİSİ OLDU

Diziyi takip eden gençler de Aras tıraşına ilgilerini anlattı. Bazı gençler saç modelini arkadaş çevrelerinde sıkça görmeye başladıklarını söylerken, bazıları ise modeli beğendikleri için kendilerinin de denediğini belirtti.

Bir genç, “Saç tıraşını gördüm, beğendim. Günlük kullanıma uygun olduğunu düşündüm. Son günlerde çok fazla arttı, çevremde çok görüyorum” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Genç izleyiciler arasında Aras karakterine yönelik ilgi de dikkat çekiyor. Diziyi her pazar takip ettiğini belirten izleyicilerden biri, Aras'ı favori karakteri olarak gösterirken diziyi “Hayatımda izlediğim en eğlenceli dizi” sözleriyle değerlendirdi.

SADECE SAÇI DEĞİL...

Daha 17'nin gençler üzerindeki etkisi ise yalnızca Aras'ın saç modeliyle sınırlı değil. Dizide kullanılan bazı ürünler ve karakterlerin tercihleri de izleyicilerin ilgisini çekiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YASTIKLAR VE MENEMEN HARÇLARI ÇIKTI

Karakterlerin kullandığı yastıklar ve menemen harcı gibi detaylar da izleyicilerin radarına girmiş durumda.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BU AKŞAM KANAL D EKRANLARINDA

Daha 17, her pazar saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gaziantep'teki 4,5’lik deprem sonrası Prof. Dr. Osman Bektaş’tan dikkat çeken uyarı: 6 Şubat bitmediGaziantep’te film gibi saldırı! Kadın kılığına girip emekli polise kurşun yağdırdıHaber İçi Banner

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık