SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-08-26, 16:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Nevşehir Kültür Yolu Festivali'nde Merve Özbey rüzgarı!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Festival kapsamında sahneye çıkan Merve Özbey, 'Duman', 'Helal Ettim', 'Yaş Hikayesi', 'Geçsin Yıllar' ve 'Bir İmkansız Var' başta olmak üzere sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser alanını dolduran vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, sanatçının enerjik sahne performansı büyük beğeni topladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hareketli parçalarının yanı sıra duygusal şarkılarıyla da dinleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Merve Özbey, sahne boyunca hayranlarıyla sık sık sohbet ederek samimi tavırlarıyla alkış aldı. Festival alanında oluşan coşkulu atmosfer, alkışlar ve tezahüratlarla gece boyunca devam etti. Farklı yaş gruplarından binlerce müzikseveri aynı sahnede buluşturan konser, Nevşehir Kültür Yolu Festivali'nin beşinci gününe damga vurdu.

Rapçi Keskin'e operasyon! 4 kişi gözaltına alındı Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında ana sahnede her akşam farklı sanatçılar müzikseverlerle buluşmayı sürdürürken, konserlerin yanı sıra sergiler, atölyeler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve gastronomi programları da 9 Ağustos tarihine kadar kentin farklı noktalarında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık