SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 13-05-26, 14:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Pelin Karahan eşinden neden ayrıldı? 'İhanet' iddialarına yanıt


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Pelin Karahan ve Bedri Güntay çifti, 12 yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı. 2 çocukları olan çiftten Güntay kısa süre önce evi terk ederek kendini yeni bir düzen kurdu.

Pelin Karahan ile Bedri Güntay geçtiğimiz haftalarda anlaşmalı olarak boşandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BOŞANMA SONRASI AÇIKLAMA

12 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren çift hemen ortak bir açıklama da yayınladı. Ortak metinde şu ifadeler yer aldı:

Bugün itibarıyla evliliğimizi, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte de, iki çocuğumuzun ebeveynleri olarak ortak sorumluluğumuz ve birbirimize duyduğumuz saygıyı devam ettireceğiz. Çocuklarımızın üstün yararının korunması ve gelişim süreçlerinin olumsuz etkilenmemesi adına; basın mensuplarının ve kamuoyunun, aile hayatımızın gizliliğine gerekli hassasiyeti göstermesini önemle rica ederiz."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"BAŞKA SEBEPLERİMİZ VARDI"

Oyuncu Pelin Karahan, Saba Tümer’in programına konuk olarak 12 yıllık evliliğini sonlandırdığı Bedri Güntay ile ayrılık sürecini ilk kez detaylı anlattı.

Tümer’in “ihanet” iddialarını sorması üzerine Karahan, iddiaları kesin bir dille yalanladı:“İhanet iddiaları yalan haber. Ama bu süreçte ben bekliyordum böyle haberleri. İllaki zaten çıkacaktı. Biz tabii ki evliliğimizde bir şeyler yaşıyoruz ama dışarıya yansıması çok son dakika olduğu için öyle haberler çıkıyor. Yoksa 12-13 yıllık evlilikte tabii ki inişlerimiz çıkışlarımız oldu. Başka sebeplerimiz vardı bizim…”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"ÇOK GÜZEL AYRILDIK"

Karahan, iki çocuklarının olduğunu hatırlatarak ayrılık sürecinin uyumlu geçtiğini belirtti.

“Biz çok güzel ayrıldık. Birlikte boşanmaya gittik, birlikte eve döndük. Hâlâ her gün konuşuyoruz” diyen Karahan, şunları ekledi:“Çok iyi anne-babayız biz. Çok iyi de arkadaş kalmayı becerebildik bence. Hâlâ en iyi arkadaşlarımdan biri. Çocuklarımın babası sonuçta. Biz aile kavramını karı-kocalı bozduk.” dedi.

Sibil Çetinkaya 32. yaşını kutladı! İddialı kombini geceye damga vurdu

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık