SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-04-26, 07:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dünya Kupası marşı uçakta mı çıktı?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]MESUT YILMAZ -24 yıllık Dünya Kupası hasretini sonlandıran A Milli Takım’ın turnuva bestesini hangi sanatçının yapacağı merak konusu olurken, Tarkan’dan heyecanlandıran açıklama geldi. Almanya dönüşü İstanbul Havalimanı’nda objektiflere yansıyan Megastar, “Bir tane milli marşımız var zaten yenisine gerek var mı?” sözleriyle kafa karıştırdı.

2002 yılında Türkiye’yi tek yürek olarak destekleyen ‘Bir Oluruz Yolunda’ şarkısını yazan sanatçı, “Ama gelirken uçakta bir şeyler oldu. Söz vermiyorum... Yakında sürprizler olabilir” sözleriyle ise yeni besteye yeşil ışık yaktı.

Şubat ayında verdiği 10 günlük İstanbul konser maratonunun etkisinden hâlâ çıkamadığını dile getiren Tarkan, “Milletçe ihtiyacımız varmış. Hâlâ etkisi altındayım. Tekrar olur herhâlde, ben doyamadım” sözleriyle hayranlarını heyecanlandırdı.

Sanatçı, Sezen Aksu’nun konserde sahneye çıkacağı yönündeki iddialara ise, “Çok şahane olmaz mıydı? Kendisi artık sahnelere veda etti. Yoksa en büyük hayalimdi onunla şarkı söylemek” yanıtını verdi. Tarkan, “Türkiye’den yeni bir megastar çıkar mı?” sorusuna ise, “Takip ettiğim çok yetenekli gençler var. Ama bu ünvanı sanatçılara halk verir” cevabıyla dikkat çekti.

Yeni projelerinin olduğunu müjdeleyen Tarkan, “Güzel bir yaz olacak” sözleriyle heyecanlandırdı.

Beste savaşları başladı!

Türkiye’nin Kosova galibiyeti futbolseverler kadar ünlü isimleri de heyecanlandırdı. Milli Takımın Dünya Kupası marşı için ilk hamleyi yapan Rafet El Roman, Milliler için yazdığı şarkının sözlerini duyururken; Sinan Akçıl ve Gökhan Özoğuz’un, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) paylaşımı ortalığı alevlendirdi.

Akçıl, “Bu sabah 8, 9 gibi çıktım stüdyodan. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar” ifadeleriyle çalışmalara başladığını açıkladı. TFF’nin sosyal medya hesabından yayınlanan Gökhan Özoğuz fotoğrafı ise kafaları karıştırdı. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz’ın forma hediye ettiği şarkıcı, o anları “Milli takım aşkı” notuyla paylaştı.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık