SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-03-26, 22:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Survivor Nefise gözyaşlarına boğuldu! Sevgili pişmanlığını ağlayarak anlattı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Survivor 2026 Ünlüler Gönüllüler'de geçtiğimiz günlerde iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımı büyük sevinç yaşamıştı. Kırmızı takım, sevdiklerinden gelen mektupları okuma şansına sahip olmuştu. Kırmızı takıma yedeklerden gelen Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay, sevgilisinden gelen mektubu okuduktan sonra sinirlenmişti.

İran'daki savaş onları da vurmuştu! Dubai'de yaşayan Pınar Kerimoğlu günler sonra eşine kavuştu GELEN MEKTUP ŞOKE ETTİ

Karatay, ödül oyunu sonrası sevgilisinden gelen mektupla büyük şok yaşamıştı. Karatay, ''Ne doğum günüm kutlanmış, ne aşkım denmiş, ne sevgilim denmiş. Sadece sonuna SS yazılmış. Hiç kimse buna anlam veremedi. Yani bir arkadaşıyla konuşuyor gibi bir yazı yazmış. Fotoğrafta da kendisi yok. Kedi var. Mektubu yollamasa daha iyi olurdu. Gece uyuyamadım'' ifadelerini kullanmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''BU ADAM BENİ ALDATIYOR''

Survivor Nefise, konuşmanın devamında; ''Çok romantiktir normalde. Ya da bana öyle gösteriyordu ama işim olmaz yani. İletişimde onun adını yazmayacaktım kendisi istedi. Kim ki o? Televizyondan izlesin. SS ne demek abi? Sonuna yazmış bir de. Yapay zekaya yazdırmış, doğum günümü bile kutlamamış. Kedi de benim değil. Çocuk kendini saklamış. Benim için bitti. Bu 5-6 kişiyle flörtleşiyor, ben açık açık konuşayım; aldatıyor yani. Belli etmemek için bir önceki ismi kullanmış. Bu adam beni aldatıyor'' diye konuşmuştu.

ACUN ILICALI: MESAJ GÖNDERMEDİ

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, önceki bölümde Nefise'nin sevgilisinden herhangi bir mesaj veya açıklama gelmediğini söylemişti.

Ilıcalı; ''Karşı taraftan herhangi bir hamle gelmedi. Kendisi bize ulaşmadı. Bu konuda herhangi bir yanlış anlaşılma oldu demedi'' sözleriyle yarışmacıları şoke etmişti.

Kemal Sunal'ın torunu Nova 5 yaşında! Gül Sunal'dan duygusal doğum günü paylaşımı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Survivor'da yeni iletişim ödülü öncesi konuşan Nefise Karatay, kazandıkları iletişim ödülünde ailesinden birinin yerine sevgilisinin adını verdiği için pişman olduğunu söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Duygusal anlar yaşayan Nefise gözyaşlarına hakim olamadı. Nefise, 'Keşke annemin adını verseydim' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Demet Özdemir'in yeni tatil rotası belli oldu! Instagram pozlarına beğeni yağdı

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık