SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-03-26, 23:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İbrahim Tatlıses'e torunundan şoke eden iddia! ‘Dedem, babamı vurdurmak için tetikçi tuttu’


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İbrahim Tatlıses, davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses hakkında, "Ahmet’e bir kuruş bırakırsam Allah beni toprak etsin. Sandalye bile bırakmayacağım. Layık değil çünkü" ifadelerini kullanarak, miras bırakmayacağını söylemişti.

İlginizi ÇekebilirAhmet Tatlıses, bu sözler üzerine yaptığı açıklamada, "Evladın da babaya, babanın da evlada nefreti olamaz. İbrahim Bey'in rahatsızlıkları var. Bu rahatsızlar ona bunları söyletiyor. Demans başlangıcı olabilir. Unutkanlık durumları bunun göstergesi. Mal - mülk olaylarıyla ilgili söylediklerinin çoğu gerçek değil. Evlatlarından birkaç tanesi rahat. Onun dışındakiler, özellikle de kız evlatları rahat bir hayat yaşamıyor" demişti.

TARTIŞMAYA TORUNU DA DAHİL OLDU

Habertürk’ün haberine göre; uzun süredir devam eden baba - oğul arasındaki tartışmaya, İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses de katıldı. Mert Tatlıses, hem dedesi hem de amcası İdo Tatlıses için sert ifadeler kullandı.

Amcası İdo Tatlıses için, "Kendilerini acındırıyorlar" yorumunu yapan Mert Tatlıses, "Senaryo hep aynı. İbrahim Tatlıses iki senede bir dolandırıldım diyor. İki sene sonra da yanında kişi olan asistanı Tuğçe Hanım tarafından dolandırıldığını iddia edecek" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olmadığını iddia eden Mert Tatlıses, "Sağlık durumunu düşünenler, ilk vurulduğu gün evinde parti yapmazdı. İdo bey ne söylediğimi çok iyi bilir" ifadelerini kullandı.

Türkücü Tatlıses'in yaşadığı tüm maddi kayıpların arkasında kadınlar olduğunu söyleyen torunu Mert Tatlıses, "İbrahim bey kadınların üzerine ev, araba yapıyor. Sonra da 'dolandırıldım' diye ortaya çıkıyor" dedi.

Murat Dalkılıç 13. kez ameliyat oldu! İşte burnunun yeni hali"İBRAHİM TATLISES, BABAMI VURDURMAK İÇİN TETİKÇİ TUTTU"

İbrahim Tatlıses'in, babası Ahmet Tatlıses ile ilgili çeşitli planlar yaptığını da iddia eden Mert Tatlıses, "Babamı vurdurmak için tetikçi tuttuğunu biliyorum. Bunu kendisi de babama söyledi. Ses kayıtları var" diye konuştu.

''ASENA'NIN VURULMA OLAYI ÇOK BAŞKA''

Ayrıca Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert Tatlıses, oryantal Asena'nın vurulma olayıyla ilgili de şu sözleri söyledi: ''Asena hanımın vurulma olayı ise çok başka. Aile içinde başkalarının el attığı bir olay.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

OĞLU VE KIZIYLA NELER YAŞADI?

İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'a da miras bırakmayacağını söylemişti. Ancak Çıtak, "Mirastan vazgeçmeyeceğim" demişti.

Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığıyla ilgili şüpheleri olduğunu belirterek vesayet davası açmıştı. İbrahim Tatlıses ayrıca oğlunun kendisinden habersiz Manisa’daki 5 evini de sattığını iddia etti.

İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasındaki son kriz ise Bodrum'da yaşandı. Kahvaltı sırasında Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses’e televizyon kumandası fırlattı. Olayın ardından fırlatılan kumandanın 'silah sayılması' kapsamında değerlendirilmesiyle başlatılan soruşturma kamu davasına dönüştü. Süreç ise halen devam ediyor.

Sefo sınırları zorladı, sosyal medyayı ikiye böldü! İşte yeni imajı...

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık