ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Güller ve Günahların Berrak'ı Oya Unustası: Sevmeyi bilmeyen yaralı bir kadın (https://forumailem.com/magazin-haberleri/56747-guller-ve-gunahlarin-berraki-oya-unustasi-sevmeyi-bilmeyen-yarali-bir-kadin.html)

Rubix 06-12-25 10:15

Güller ve Günahların Berrak'ı Oya Unustası: Sevmeyi bilmeyen yaralı bir kadın
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Güller ve Günahlar’da seyirciyi kızdıran Berrak’ı canlandıran Oya Unustası, karakterin uçlarda gezmesinin oyunculuk açısından besleyici olduğunu söyledi ve şöyle konuştu:

Oyuncu Celil Nalçakan trafik kazası geçirdi! Görüntüleri bizzat paylaştıOynadığım karakterin kendini haklı gördüğü noktaları anlamak, benimsemek zorundayım. Konu Berrak olunca zaman zaman beni kızdırıyor ve çaresiz bırakıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“KENDİNİ SEVEMEDİĞİ GİBİ, KADER’İ DE SEVEMİYOR”

Berrak’ın geçmişindeki travmaların onu toksik bir sevgi anlayışına sürüklediğini anlatan oyuncu şöyle devam etti: Berrak, annesi tarafından terk edilmiş ve sevgisiz büyümüş, yaralı bir kadın. Gerçekten sevmeyi bilmiyor. Kader ise onu yaralarıyla yüzleştiren varlığıyla canını acıtıyor. Berrak, kendini sevemediği gibi Kader’i de sevmeyi beceremiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“SEYİRCİ ARTIK DAHA BİLİNÇLİ”

Seyirciden Berrak’ın mükemmel anne olma takıntısına dair gelen yorumların olduğunu belirten Unustası, izleyicinin bilinç seviyesinin arttığını şu sözlerle vurguladı: Artık bunun bir senaryo olduğunun farkındalar. ‘Bu kadar da olmaz!’ diye gülenler de var tabii.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“KADER’İN SEVGİSİNİ GERİ ÇEVİRMEK ZORDU”

Oyuncu, dizide en zorlandığı sahnenin Kader’e sevgi gösteremediği anlar olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: Bu benim yapıma ters. Yade’yi (Kader) insanın içine sokası geliyor. O anlar hep duygusal olarak ağır geliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

NGM imzalı Güller ve Günahlar her cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de…

Meghan Markle'ın zor günleri! Evlenmeden önce bağını koparmıştı...

Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 19:16. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ