ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt Dün, 11:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kerem Bürsin hemen beğendi! Aşkını gizli gizli ilan etti: Kapadokya kaçamağı


HABER MERKEZİ - Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Melisa Tapan'la yollarını ayırmasının ardından sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.

Bu aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çünkü Selin Yağcıoğlu, Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Mehtap Algül ile yakın arkadaştı. Mehtap Algül, konuyla ilgili açıklama yapmış ve Selin Yağcıoğlu ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirtmişti.

Kerem Bürsin'in yeni aşkı ve eski sevgilisi arkadaş çıktı! Ortalık karıştıŞimdilerde Bürsin ve Yağcıoğlu’nun ilişkisi gözlerden uzak devam ediyor. İkiliden henüz açıklama ya da fotoğraf gelmese de yine Instagram beğenisi ele verdi.



Kapadokya'dan fotoğraf paylaşan ve 'Minik doğum günü kaçışı' paylaşımı yapan Yağcıoğlu'nun paylaşımını sevgilisi beğendi.







Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık