ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Mina Derman çocuğa çarpıp kaçtı mı? Korku dolu olay: Açıklama geldi (https://forumailem.com/magazin-haberleri/53204-mina-derman-cocuga-carpip-kacti-mi-korku-dolu-olay-aciklama-geldi.html)

Rubix 15-11-25 07:35

Mina Derman çocuğa çarpıp kaçtı mı? Korku dolu olay: Açıklama geldi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Sahipsizler dizisinde Melis karakterini canlandıran Mina Derman'ın başına talihsiz bir olay geldi. Bebek'te arkadaşıyla arabada olan Mina Derman basın mensuplarının sorularına yanıt vermeden uzaklaşmak istedi.

Tam o sırada çiçek satan bir çocuğun arabaya yakın olduğu ve bir anda kaçtığı görüldü. 2.sayfada yer alan görüntülere göre, Mina Derman kazanın ucundan döndü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir anda sosyal medyada da gündem olan ve çocuğa çarptıktan sonra kaçtığı iddia edile Mina Derman'dan açıklama geldi. Derman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kaos üstüne kaos! Diziden ayrılanların ilk hamlesi oldu: Direkt engelledimHakkımda çıkan haberlere istinaden bir açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Herhangi bir çarpma, kaçma gibi bir olay yaşanmadı ve bunu, o an yanımızda olan bütün muhabir arkadaşlarımız da gördü. Aksine, bahsedilen çocuk arabanın peşinden koşarken, önüme aniden kesilince arabaya çarptı. Dönüp baktığımda çoktan ayaklanmış koşuyordu.



Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 08:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ