ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Eşref Rüya'nın 17. bölümü ile ekrana kitledi! Eşref kendini ihbar etti! (https://forumailem.com/magazin-haberleri/46138-esref-ruyanin-17-bolumu-ile-ekrana-kitledi-esref-kendini-ihbar-etti.html)

Rubix 09-10-25 07:50

Eşref Rüya'nın 17. bölümü ile ekrana kitledi! Eşref kendini ihbar etti!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kanal D'nin yapımını Tims&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu, senaryosunu Ethem Özışık ve Lokman Maral'ın kaleme aldığı "Eşref Rüya", son bölümüyle ekrana kilitledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dinçer'in sözlerinden derinden etkilenen Nisan, Afra'nın ölümünde Eşref'in düşmanlarının parmağı olduğuna inanmak üzereydi. Gerçeği Eşref'ten duymak isteyen Nisan, onunla her zamanki parkta buluştu ancak Rus mafyasının gölgesi bu kez de peşlerini bırakmadı. Saldırıya uğrayan ikiliyi, Dinçer'in adamları kurtardı.

Bu sırada Irmak, abisini bulmak için gözü kara bir hamle yaparak Kenan'ı kaçırdı. Fakat işler hiç de beklediği gibi gitmedi. Kenan kendi oyununu kurarak hem özgürlüğünü kazandı hem de Irmak'ı tehlikenin ortasına itti.



İHANET ZİNCİRİ BÜYÜYOR

Eşref, geçmişin sır perdesini aralamak için Hıdır'a Kabzımal'ın dosyasını araştırma talimatı verdi. Öğrendikleri, Afra'nın ölümünü çevreleyen karanlık ağın sandığından çok daha büyük olduğunu gösterdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu sırada Kadir, Eşref'i kontrol altına almak için her yolu denedi. "Kardeşim olabilir ama 100 milyon dolarlık servet için bu oyuna değer!" sözleri, bölüme damgasını vurdu.

Çiğdem ise Kadir'in Afra'nın ölümünde payı olabileceğini düşünerek gizlice takibe başladı, ancak Dinçer'in adamlarının da kendi peşinde olduğundan habersizdi. Tehlike büyüdükçe Çiğdem'in yardım için aradığı tek kişi yine Eşref oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



EŞREF KENDİNİ İHBAR EDİYOR

Bölümün finalinde Eşref, Nisan'ın gözünde masumiyetini kanıtlamak isterken tüm planlar ters tepti. Sevdiği kadının güvenini kaybeden Eşref, çaresizlik içinde en radikal kararı aldı: kendini polise ihbar etti.

Kadir ise siren seslerini duyar duymaz kaçtı; tüm suç Eşref'in üzerine kaldı. Eşref Rüya'nın bu dramatik finali sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, "Eşref'in itirafı mı yoksa yeni bir plan mı?" sorusuna yanıt ararken, dizinin gelecek bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Survivor Murat Ceylan ve Sude Zülal Güler el ele görüntülendi

Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 09:00. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ