ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Özcan Deniz eşi Samar ile nasıl tanıştığını anlattı! 'Olmaz dediğim kişi şu an eşim' (https://forumailem.com/magazin-haberleri/30941-ozcan-deniz-esi-samar-ile-nasil-tanistigini-anlatti-olmaz-dedigim-kisi-su-esim.html)

Rubix 23-07-25 10:45

Özcan Deniz eşi Samar ile nasıl tanıştığını anlattı! 'Olmaz dediğim kişi şu an eşim'
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Son dönemde ailesiyle yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmeyen Özcan Deniz, açıklamaları ve sahne performansıyla da adından söz ettiriyor. 53 yaşındaki sanatçı Özcan Deniz, Youtube kanalına katılarak samimi açıklamalarda bulundu.

Sakinliğinden bahseden Özcan Deniz, "Ben görüp görebileceğin en sakin adamım, hatta karşı tarafı çatlatacak kadar sabırlı ve sakinim. Ben şu an bir babayım önceliğim bu. Sonra bir sanatçıyım, sonra bir eşim. Bütün bunların karması iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Dengede durmaya çalışıyorum. " dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünyaca ünlü isimler Ozzy Osbourne için veda mesajı paylaştı!"SORUMLULUK BENİ ERKEN BÜYÜTTÜ"

Çocukluğunda yaşadığı zorluktan bahseden ve 9 yaşında çalışmaya başladığını söyleyen Deniz, "Kısa, yoğun ve yoksul bir çocukluk yaşadım. Çocukluğum çok kısa sürdü. Bir çocuğun çok çok ileride tecrübe etmesi gereken şeye şahit oldum. Çalışmak mesela, 9 yaşında sahneye çıktım ve para kazanmaya başladım. Sorumluluklar beni çok erken büyüttü." ifadelerini kullandı.

Altın kaplama binasıyla olay olmuştu! Kobra Murat'ı hiç böyle görmedinizİşte Özcan Deniz'in açıklamaları; Genel olarak hayatımda birçok şeyi iyi görmeye çalışıyorum. Sobalı bir evimiz vardı 6 kardeş onun etrafında uyurduk. Çok erken yaşta iş hayatına başlamak benim için zordu. Sanayide başladım, marangozluk yaptım, inşaatta çalıştım. Çok küçük yaşta ben ve ağabeyim evi geçindirmek zorunda kaldık. Biraz baba yoksunluğuyla yaşadık. 4 kız kardeşimin babası olmaya başladım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EŞİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Eşim gerçekten çok sevdiğim ve bana çok iyi gelen kadın. Her zaman hayatta ruh eşi derler, galiba böyle bir şey varmış... Çocuğum ve eşim bende birçok şeyi değiştirdi. Şu an yaşadığım şeyi aşk gibi kısır bir kelimeyle anlatmam mümkün değil. 50 yıllık yorucu ciddi bir maraton yaşadım. Şu an niçin bunları yaptığımı, neden bu kadar koştuğumu, neden bu kadar badireler atlatarak bu kadar bedel ödeyerek bu hayatı yaşadığını bana bu iki kişi cevapladı. Bizim için dediler.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SAMAR İLE NASIL TANIŞTILAR?

Samar Dadgar ile 10 yıl önce tanıştık. Birçok şeyi konuşabildiğim, tartışabildiğim iki kişiydik ama 20 yaşındaydı o yüzden olamazdı. Samar'a olmayacağını söyledim. 4-5 yıl sonra Samar'dan bana bir mesaj geldi iyi misin diye. Olmaz dediğim kişi şu an eşim ve mutlu olduğum kişi ve çocuğumla iyi anlaşıyorlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 04:22. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ