ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30-06-25, 12:00   #1
Çevrimdışı
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Eşref Rüya'nın Afra'sı Ebrar Karabakan: Demet naif bir ışık gibi


Dizinin başrol oyuncularından Demet Özdemir'in canlandırdığı Nisan karakterinin 'baş belası' kardeşi Afra, seyirci tarafından çok sevildi. Eşref Rüya'da yer almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.



"EŞREF RÜYA'NIN ÇOK AYRI BİR YERİ VAR"

Hafızalara kazınan finalle sezona ara veren Eşref Rüya'nın dikkat çeken oyuncularından Ebrar Karabakan, "Eşref Rüya'nın benim için çok ayrı bir yeri var. İlk defa tattığım duygular olduğu için çok mutluyum. O kadar iyilik ve güzellikle geldi ki bu iş bana kalbimde çok tatlı bir yere dokundu" şeklinde duygularını ifade etti.



"DEMET'LE BİRBİRİMİZE BAKAR GÜLERİZ"

Beste Sırapınar'ın 'Ne Var Ne Yok' programında konuşan Karabakan, sözlerine şöyle devam etti:

Demet bence onunla tanışan, hayatına girmiş herkes için kalbe düşen naif bir ışık gibi etrafı aydınlatan, çok tatlı bir insan. İyi ki onunla çalışıyorum. Biz hep çok gülüyoruz. En duygusal sahneyi çekmeden önce bile en ufak şakada hemen birbirimize bakar güleriz, dayanamayız. Her anımız çok eğlenceli geçiyor.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık