ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Masterchef 2025'in en iyi başlangıç tabağı! Kaşığı çok ufak bir farkla kaçırdı (https://forumailem.com/magazin-haberleri/25456-masterchef-2025in-en-iyi-baslangic-tabagi-kasigi-cok-ufak-bir-farkla-kacirdi.html)

Sena 25-06-25 00:45

Masterchef 2025'in en iyi başlangıç tabağı! Kaşığı çok ufak bir farkla kaçırdı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Masterchef'e İsveç'ten katılan Ayla Canpunar, İsveç'te yayınlanan Masterchef'te ikinci olduğunu, yarım kalan hayalini tamamlamak için Türkiye geldiğini belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ayla aslen Ankaralı olduğunu söyledi. En büyük hayalinin Masterchef Türkiye'de yarışmak olduğunu ifade etti.

İşte Can Yaman'ın yeni sevgilisi! Kırmızı halıda aşka geldiler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AYLA YAPACAĞI YEMEĞİ ŞEFLERE ANLATTI

Mehmet şefin 'bugün bize ne yemek yapacaksın?' sorusunu yanıtlayan Ayla, "Sizi biraz Asya'ya doğru götürüyorum. Zeytinyağı ve tereyağ içinde karides pişireceğim. Zencefilli turşulanmış alabaş turpunu dondurdum, çiçek gibi form yaptım. Biraz ferah olmasını sağlayacağım." cevabını verdi.

Umut Candan'dan duygu yüklü paylaşım! 'Kalbin iğrençliklere dayanamadı'[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'EN İYİ TABAK'

Danilo şef, "Yaptığın tabak benim için ilk elemedeki en iyi tabak. Lezzetli, aşamalı, düşünceli, hiçbir şey fazla değildi hiçbir şey az değildi. Her şey doğruydu. İnanılmaz güzel bir başlangıç." yorumunu yaptı.

Wanda Nara kuzulara süt içirdi! Karda bisiklete bindi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'KAŞIĞI KAÇIRDIN'

Ayla'ya kötü haberi olduğunu belirten Somer şef, "Kaşığı kaçırdın" dedi. Somer şef ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Eğer o karidesin bir tık daha pişseydi, olacaktı. Bizim için kaşık şu demek; bizim bu tabağa söyleyecek hiçbir sözümüz yok demek. Herhangi bir yorumda ama varsa kaşık yok ama o karidesin bir tık fazla pişmesi haricinde üst düzey, harika, mükemmel, lezzetli, dengeli, uyumlu. Aklına ne geliyorsa o kadar başarılı bir tabak yaptın. Seni tebrik ediyorum. Burada yediğim en iyi başlangıç tabağı diyebilirim.

Rabia Soytürk'ten aşk dolu paylaşım![Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'SÖYLEYECEK SÖZ BIRAKMADILAR'

Mehmet Şef, "Bana söyleyecek söz gerçekten bırakmadılar. Her şeyi söylediler. Benim sana bu saatten sonra söyleyebileceğim şey, bir sonraki tura çok iyi hazırlan. Güzel bir tabak yapmışsın, ben senin daha ileriye gideceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Fenomen isimler barbekü partisinde buluştu

Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 02:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ