ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Nihal Candan'ın sağlık durumunda son dakika gelişmesi! Kalbi durdu (https://forumailem.com/magazin-haberleri/24586-nihal-candanin-saglik-durumunda-son-dakika-gelismesi-kalbi-durdu.html)

Sena 19-06-25 18:50

Nihal Candan'ın sağlık durumunda son dakika gelişmesi! Kalbi durdu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, Kasım 2023'te "dolandırıcılık" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Cezaevindeyken Anoreksiya Nervoza teşhisi konulan Nihal Candan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kısa süre önce tahliye edilmişti.

Tahliyesinin ardından hızla kilo kaybeden ve hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 23 kiloya kadar düşen Candan'ın kalbinin durduğu öğrenildi.

Instagram hesabından açıklama yapan modacı Pınar Kerimoğlu, "Nihal'in kalbi durmuş. Kalp masajı yapılıyor. Şu anda annesiyle konuştuk." ifadelerini kullandı.

Herkes son durumunu merak ediyor! Nihal Candan'ın babası Prof. Dr. Hakan Candan ilk kez konuştu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 17:33. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ