ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Survivor Haberleri: Almeda Baylan ilk kez isim verdi! Survivor'da en güçlü yarışmacı kim? (https://forumailem.com/magazin-haberleri/24307-survivor-haberleri-almeda-baylan-ilk-kez-isim-verdi-survivorda-en-guclu-yarismaci-kim.html)

Sena 18-06-25 12:30

Survivor Haberleri: Almeda Baylan ilk kez isim verdi! Survivor'da en güçlü yarışmacı kim?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025'in şampiyon adaylarından Almeda Baylan'ın diskalifiye olması yarışmaya damga vurmuştu. Yarışmada 29 kilo vererek adeta iğne ipliğe dönen Almeda, burnundan estetik ameliyatı olarak yeni bir görünüme kavuşmuştu. Diskalifiye olduktan sonra Türkiye'ye dönen Almeda, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başladı.

Cannes'da müjdeyi duyurmuştu! Başak Gümülcinelioğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli olduInstagram hesabından paylaşım yapan Almeda, "Nasıl başlasam bilmiyorum. İçim buruk kalbim kırık. Yediler bizi sizlerin hakkını nasıl öderim. Beni hiç yalnız bırakmadınız sizlere çok şey borçluyum. Biz bir aile olduk. Bu kadar sevileceğimi hiç tahmin etmezdim. Umarım sevginize layık olabilmişimdir. Her şeyi tek tek anlatacağım yapılan oyunları! Bu hikaye şu anlık yarıda kaldı ama daha bitmedi. Bana yapılan bu oyunun bedelini iyi niyetimle ödedim" diye konuşmuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''29 KİLO VERDİM''

Survivor'da kaldığı sürede 29 kilo verdiğini söyleyen Almeda Baylan'ın fit hali dikkat çekmişti. Almeda, son halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Yasmin Erbil'den duygulandıran paylaşım! 'Allah seni başımdan eksik etmesin'ESTETİK AMELİYATI OLDU

Burnundan operasyon geçirdiği öğrenilen Almeda'nın ameliyat sonrası ilk görüntüsü ortaya çıkmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

HAKKINDAKİ İDDİALARA DAVA AÇIYOR

Sosyal medyada hakkında asılsız iddialar dolaştığını belirten Survivor Almeda Baylan, konuyla ilgili dava açacağını açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Almeda, sosyal medyadaki paylaşımında ''Yarın şahsıma yapılan yanıltıcı, karalayıcı ve hayatımı etkileyecek iftiralar için dava açıyoruz. Hadi bakalım'' ifadeleri kullandı.

Usta sanatçı için duygusal paylaşım! 'Sensiz ilk doğum günün'TAKİPÇİSİNDEN GELEN SORUYU YANITLADI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Baylan, takipçisinden gelen 'Survivor'da en güçlü yarışmacı kim?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Almeda, yayımladığı videoda; ''Bana sormuşsunuz Survivor'ın en güçlü yarışmacısı kim diye. Benim gördüğüm, kimse alınmasın gücenmesin, biraz objektif olmak istiyorum. Bazı yarışmacıları daha bilmiyorum, görmedim. Benim gördüğüm en güçlü yarışmacı bence Sema'ydı. Sema'da patlayıcı bir güç var. O gücü anlatamam. Yerde halat çekmede beni öyle bir sürükledi ki boynum kırılıyordu. Bence kadınlarda en güçlü Sema'ydı. 2 ay fizyoterapiye gittim'' diye konuştu.

Survivor 2025'te 3. oldu! Volkan'dan yarışma sonrası ilk paylaşım: Karakterimden taviz vermedim

Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 16:33. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ