ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17-06-25, 07:20   #1
Çevrimdışı
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Batuhan Karacakaya'dan Survivor finali sonrası ilk açıklama: Survivor ile var olmadık ki ölelim


HABER MERKEZİ - Ocak ayında başlayan Survivor 2025 macerası, 13 Haziran Cuma günü yapılan canlı finalle sona erdi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı gecede, şampiyonluk ipini Adem Kılıççı göğüslerken, Batuhan Karacakaya ikinci oldu.

Final gecesinden bu yana sessizliğini koruyan Karacakaya, sessizliğinin nedenini ve duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla açıkladı.

"Kusura bakmayın, geç bir video oldu bu. Beni merak ettiğinizin farkındayım. Telefonda ilk defa böyle bir şey yaşadım: PIN kodunu unutmuşum. PIN kodunu bulmak için eve gittim, ama ev taşınmıştı. Bizim ev tadilattaydı, hattım da bu yüzden kapanmış." ifadelerini kullanan Karacakaya, yaşadığı aksaklıkları da takipçileriyle paylaştı.



Nagihan Karadere'nin paylaşımları olay olmuştu! Adem ve Almeda'yı mı kastetti? Açıklama geldi"ÖLÜM YOK SONUNDA"

Zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Karacakaya, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten çok zorlu bir Survivor geçirdik. Harika bir tribün vardı. Kazanmak da var, kaybetmek de. Bizim hedefimiz son 15'e kalmak değil, şampiyon olmaktı. Finale kalmak zaten çok zor. Ama finale kalıp o tribünü o şekilde doldurmak bambaşka bir zorluktu. Sonuna kadar savaştım ama bir şekilde nasip olmadı. Oyunda da söylemiştim: Ölüm yok sonunda."

"SURVİVOR İLE VAR OLMADIK Kİ SURVİVOR İLE ÖLELİM"

Karacakaya, Survivor ile ilgili son mesajında ise bir noktaya dikkat çekti:

"Hakkımızda hayırlısı olan buymuş. Survivor ile var olmadık ki Survivor ile ölelim."

Acun Ilıcalı ve Survivor sosyal medya hesaplarını takipten çıkmasıyla ilgili yöneltilen sorulara ise kısa bir yanıt verdi:

"Bazı şeylerin hikayesini benden koparın."





Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık