ForumAilem
  SohbetYaz
Yükleniyor... | Hava durumu yükleniyor...

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01 - 05 - 2025, 21:45   #1
Çevrimdışı
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SURVIVOR HABERLERİ: Survivor All Star 2025'te düellonun ilk turunda Yusuf Yıldız ve Batuhan Karacakaya adada kalmayı gar


Survivor All Star 2025'te Adem konseyde yaşanan olaylarla ilgili, "Konseyde Batuhan'ın ailesiyle olan problemlerden bahsedilirken birden bire Acun abi son olarak bir problem daha olduğunu söyledi. Bir an korktum, Taner abim yine ses mi atmış, ses odasına mı girmiş diye düşündüm. Çünkü en son İstanbul ödülünde, "Abi kurban olayım" birisi bana ne yazarsa yazsın, ne söylerse söylesin. Ses odalarında orada burada, çok sert tweet atma" dedim. Acun abi bu olaydan bahsettikten sonra ben tabii rahatsız oldum. Siz sohbet ediyorsunuz, sonra o senle geyiği yapan kişi, güvendiğin kişi alıyor bunu sosyal medyada paylaşıyor. Senin orada geyik yaptığın şeyleri düşman öyle bir gösterir ki sen bile anlayamazsın" dedi.



ADEM İLE ABİSİ ARASINDA TARTIŞMA

Adem abisi Taner'la konuşurken gerildi. Adem, "Abi oraya geldim, sana tweet atma, ses odalarına girme" dedim. Saçma sapan bir topluluğun gazına gelme abi." derken abisi konunun ne olduğunu sordu. Adem ile abisi Taner arasında geçen konuşma şu şekilde:

Adem: Konu senin ses odalarında söylediğin, finale geleceğiz, şöyle yapacağız, böyle yapacağız gibi söylemler. Benim moralimi bozmaya hakkınız yok.

Taner: Karışmıyorum. Bizim tek olayımız millet yalandan dümen yapıyorlar. Biz kendi aramızda ses odasında 'kakara kikiri' yapıyoruz. Ben karışmıyorum artık. Ben sürekli söylüyorum orada benim amacım insanları toplamak, izleme sağlamak.

Adem: Acun abi özellikle senin finale gelmeni de yasakladı. Taner'i ben finalde görmek istemiyorum dedi. Şakanın da bir ölçüsü var. Orada senin söylediğin bir sözden başkasının ailesi çekinebilir.

Taner: Biz kendi arkadaşlarımızla konuşuyoruz.

Adem: Kendi arkadaşlarım dediğin orada çoluk çocuk.

Taner: Ne çoluk çocuğu? Bizim konuştuğumuz insanların hepsi vizyonlu, düzgün, iş güç sahibi adamlar.

Adem: Senin konuştuğun şey beni etkiliyor, ben burada canım sıkılsın istemiyorum. Saçma sapan bir muhabbetten benim neden canım sıkılsın?



VEDA EDEN İSİM

Survivor All Star 2025'in erkek eleme haftasının ilk düellolarında Batuhan Karacakaya ve Yusuf Yıldız galip gelerek adada kalmayı garantilemişti. Yiğit Poyraz - Volkan Çetinkaya düellosunu kaybeden Volkan adaya veda eti.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık