ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Galatasaray (https://forumailem.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray, Huntelaar'ın Peşinde (https://forumailem.com/galatasaray/3433-galatasaray-huntelaarin-pesinde.html)

Alya 15.Haziran.2015 13:48

Galatasaray, Huntelaar'ın Peşinde
 
Galatasaray, Huntelaar'ın Peşinde


Marsilyalı Gignac'tan vazgeçen Galatasaray, Schalke'de forma giyen Hollandalı golcü Klaas Jan Huntelaar'ı transfer etmek istiyor.


Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi.

5 MİLYON EURO

Sarı kırmızılılar, Sneijder'in de devreye gireceği transferde Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeli bir ismi kadroya katmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda Huntelaar ile masaya oturacak olan Galatasaray, Hollandalı golcü için Schalke'ye 5 milyon Euro önerecek.

122 MAÇTA 68 GOL

32 yaşındaki Huntelaar, 2010 yılından beri Schalke'de forma giyiyor. Alman kulübüyle 5 yılda 122 maça çıkan deneyimli golcü 68 gol kaydetti. Bundesliga'da sezonun ilk yarısında müthiş bir grafik yakalayan Huntealaar 7 gol 3 asist ile oynadı. İkinci yarı düşüşe geçen Hollandalı oyuncu yalnızca 2 gol atabildi.

SNEIJDER DEVREDE

Sneijder ile Hollanda Milli Takımı'nda uzun yıllardır birlikte oynayan Huntelaar için Galatasaray'ın yıldızı devreye girecek. Sneijder, İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi vererek Huntelaar'ı ikna etmek için rol oynayacak.

GIGNAC YÜKSEK RAKAM İSTEDİ

Galatasaray geçtiğimiz haftalarda Marsilyalı Gignac için ön görüşme yapmış fakat Gignac'ın istediği ücret yüksek bulunmuştu. Gignac, sözleşmesinde bulunmasını istediği başarı bonuslarıyla birlikte Galatasaray'dan 4.5 milyon Euro isteyince transfer çıkmaza girmişti.


Forum Saati: 16:02. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ