ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Fenerbahçe (https://forumailem.com/fenerbahce/)
-   -   Nani'nin Türkiye'ye geliş tarihi (https://forumailem.com/fenerbahce/5650-naninin-turkiyeye-gelis-tarihi.html)

aSpeNDos 22.Haziran.2015 09:05

Nani'nin Türkiye'ye geliş tarihi
 
http://img7.mynet.com/spr/article//2...naniii-640.jpg

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Portekizli süper yıldız Luis Nani'den açıklama geldi.


Ülkesinde yer alan bir futbol akademisinin organizasyonunda yer alan Nani, yaptığı açıklamada transfere dair de önemli ifadeleri kullandı. Nani, "Geleceğim ile ilgili henüz karar vermedim. Sakinim. Önümüzdeki günlerde yeni haberler gelecektir. Şu anda sadece tatilimi değerlendiyorum ve rahatlamaya çalışıyorum" dedi.

Portekizli oyuncu, Sporting'in kendisi için ayrı bir yerde olduğunu söylerken, "Portekiz'de başka bir takımda oynayacağımı sanmıyorum. Bu benim dileğim, ne olacağını bilemeyiz sonuçta profesyoneliz" ifadelerini kullandı.

Salı gecesi İstanbul'da iddiası

Fenerbahçe'nin, Portekizli yıldız Luis Nani transferinde sona yaklaşmasıyla sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Spor yazarı Fait Çetiner'in verdiği bilgiye göre; yıldız oyuncu Salı gecesi saat 01:00'de Türkiye'ye gelecek. Oyuncunun Türkiye'ye gelmesinin ardından transferle ilgili detaylar kamuoyuyla paylaşılacak.

"Fenerbahçe'nin tek bombası Nani değil!"

Fenerbahçe taraftarının büyük bir heyecanla beklediği Nani'nin menajeri Luca Bascherini, sarı-lacivertli kulübün transferde başka sürprizlere imza atacağının da müjdesini verdi.

Bascherini, "İstanbul'da çok iyi bir şekilde ağırlandık. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizim açımızdan oldukça verimli geçen bir konuşma oldu. Terraneo ne istediğini bilen biri ve nasıl istemesi gerektiğini iyi biliyor. Tek bir isim üzerinde yoğunlaşmadık. Evet Nani hakkında uzun uzun konuştuk. Ama başka isimler üzerinde de müzakere ettik. Başka sürprizler de olabilir" ifadelerini kullandı.

O İSİM CEZAYİRLİ ISLAM SLIMANI Mİ?

Tecrübeli menajer sürpriz isimler hakkında ser verip sır vermezken, Bascherini, geçen sezon Halilhodzic döneminde Trabzonspor'un listesinde uzun süre yer alan Islam Slimani'nin de menajerliğini yapıyor. Bascherini'nin Cezayirli oyuncu için Terraneo'dan görüşme yetkisi aldığı ve direkt olarak Lizbon'a geçerek Sportingli yöneticilerle masaya oturduğu iddia edildi.

İşte Nani'nin Türkiye'ye geliş tarihi - Fenerbahçe Haberleri - Spor Mynet


Forum Saati: 20:30. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ