ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Fenerbahçe (https://forumailem.com/fenerbahce/)
-   -   Mahmut Uslu: Yabancı Kaleci Alabiliriz (https://forumailem.com/fenerbahce/2437-mahmut-uslu-yabanci-kaleci-alabiliriz.html)

Alya 12 - 06 - 2015 23:55

Mahmut Uslu: Yabancı Kaleci Alabiliriz
 
Mahmut Uslu: Yabancı Kaleci Alabiliriz


Fenerbahçe Kulübü Genel sekreteri Mahmut Uslu, "Belki bir iyi kaleci alabiliriz" derken, Joel Campbell haberlerini yalanladı.

Yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın imza töreni sonrası basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, transfer çalışmalarına ilişkin konuştu.

"CAMPBELL'İ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Bonservisi Arsenal'de olan Kosta Rikalı oyuncu Joel Campbell'ın transfer listelerin olmadığını vurgulayan Uslu, "Nereden çıkıyor bu haberler ? Campbell'ı düşünmüyoruz. Dünyaca ünlü futbolcular 50 milyon Euro. Biz o kadar para vermeyeceğiz. Ama çok iyi ve önemli futbolcularla görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

"YABANCI KALECİ ALABİLİRİZ"

Bursaspor'a veda eden Fernandao dışında bir forvet transferi daha yapacaklarını ve mutlaka stoper alacaklarını duyuran Fenerbahçe Genel Sekreteri, "Hiç bir kaleciye teklif götürmedik. Ancak bir kaleci alabiliriz. Sözleşmesi biten oyuncular ile ilgili hocanın hazırlayacağı raporu bekliyoruz. Kalıp kalmayacaklarına hocanın raporu sonrası karar vereceğiz" açıklamasında bulundu.


Forum Saati: 10:39. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ