ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Fallar (https://forumailem.com/fallar/)
-   -   Kahve Falında Kedi Ne Demek? Kahve Falında Kedi Görmek (https://forumailem.com/fallar/6699-kahve-falinda-kedi-ne-demek-kahve-falinda-kedi-gormek.html)

Queen Warrior 11 - 07 - 2015 15:29

Kahve Falında Kedi Ne Demek? Kahve Falında Kedi Görmek
 
Kahve falında kedi ne demek sorusunun yanıtını, ve kahve falında kedi görmek ile ilgili bilgileri yazımız içerisinde sizlere aktaracağımızı belirtmemiz gerekmektedir. İsterseniz zaman kaybetmeyelim, ve soralım: kahve falında kedi ne demek? İşte kahve falında kedi görmek ile ilgili kahve falı yorumları:


Kahve falında kedi ne demek? Kahve falında kedi ne anlama gelir? Kahve falında kedi görmek, kahve falı yorumlarına göre ayrılık olarak değerlendirilmektedir. Kahve falında kedi görmek, kötü durumların yaşanabileceğini işaret etmektedir. Kahve falında kedi aynı zamanda, yaklaşan sıkıntılı günlerin habercisi olarak da değerlendirilmektedir.
Kahve falında kedi ne demek, ve kahve falında kedi ne anlama gelir sorusunun yanıtları arasında şunu da belirtmek gerekir: kedi eğer küçük ise, sıkıntı küçük olacak, çabuk geçecek demektir. Kedi sayısı bir değil de birden fazla ise, yaşanacak sıkıntıların sayısı da birden fazla olacak demektir.
Kahve falında kedi görmek ile ilgili kahve falı yorumlarından söz ederken şunu da belirtmemiz gerekir ki: kahve falında kedi görmek, kahve falı yorumlarında tek değil, yanındaki şekillerle birlikte değerlendirilmelidir.


Forum Saati: 19:14. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ