ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By LeyNa

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Şubat.2016   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Erkeklerin Kadınlarda Hoşlanmadıkları Davranışlar


Erkeklerin Kadınlarda Hoşlanmadıkları Davranışlar

Erkeklerin Kadınlarda Hoşlanmadıkları Davranışlar Erkeklerin Kadınlarda Hoşlanmadıkları Davranışlar neler Erkeklerin Kadınlarda Hoşlanmadıkları Davranışlar nelerdir Erkeklerin Kadınlarda Hoşlanmadıkları Davranışlar hakkında bilgi Erkekler her zaman ne isteidkleri bilirler.Özellikle eş ve sevgili seçerken kendilerine uygun olmaları konusunda ince eler sık dokurlar.Ayrıca erkekler yaşantılarına alacakları kadında öncelikle kendilerini mutlu hissettirebilme özelliğini ararlar.Yani bir erkeği mutlu edemiyorsanız malesef onunla uzun bir ilişki hayalinden uzaklaşın.



Erkeklerin hoşlanmadığı davranışları bilmeniz yaşadığınız ilişkiyi sağlamlaştıracaktır.

Merak ediyorsanız işte Erkeklerin biz kadınlarda hoşlanmadıkları davranışlar.

Erkekler sinirli kadınlardan hoşlanmazlar kendinize hakim olmayı öğrenmelisiniz.Sinirli bir kadın tipinden erkekler hoşlanmıyorlar malesef.Erkekler çabuk sinirlenen kadınlardan hoşlanmazlar. Bu nedenle ne olursa olsun hayatınızdaki stres ve gerginliği birlikte olduğunuz kişiye belli etmeyin.

Erkekler hareketli ve canlı kadınları severler. Sürekli şekilde evde oturan işten eve evden işe giden bir kadın erkeğe sıkıcı gelebilir. Onunda hoşuna gidebilecek aktiviteler planlayıp uygulamaya koyulursanız erkekler için vazgeçilmez olabilirsiniz.

Kesinlikle bir erkeğe yalan söylemeyin.Hangi konuda olursa olsun ilişkinizde yalan olmamasına özen gösterin.Dürüstlüğün birlikteliğinizin garantisi olduğunu unutmayın.Kadın gibi davranın erkekler hiçbir zaman erkeksi davranan kadınalrdan hoşlanmazlar.

Erkekler ne kadar düzensiz olursa olsun sevgilisinin düzenli tertipli olmasını ister. Çünkü arkasını toplayacak açığını kapayacak birine ihtiyaç duyarlar.Bu nednele ne olursa olsun düzenli ve tertipli olmaya özen gösterin.Bakımlı olun erkekler hiçbir şekilde bakımsız kadınlardna hoşalnmazlar özlelikle saçlarınız her zaman temiz olsun.Giyiminize de özen göstermelisiniz düzensiz ve uyumsuz kıyafet seçimlerindne uzak durmalısınız.Bir erkekten verebileceğinden fazla şey istemeyin.Sabırlı ve hoşgörülü olun erkekler sabırsız olan kadınlardan hoşlanmazlar.
Yusuf bunu beğendi
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınlarda Basenlerde yağlanma neden olur? LeyNa Sağlıklı Beslenme ve Diyet 0 10.Şubat.2016 00:27
Kadınlarda erkeklerin bayıldığı 7 tuhaf davranış. Esra Kadın Dünyası 0 11.Temmuz.2015 00:51