SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-05-26, 07:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bodrum’da lüks beach 20 bin TL


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]KENAN GÜRBÜZ / MUĞLA -Bodrum’un Türkbükü, Yalıkavak, Göltürkbükü, Bitez ve Ortakent hattındaki popüler beach kulüplerinin giriş ücretleri ve harcama limitleri cep yakıyor. Birçok işletme doğrudan giriş ücreti almak yerine “minimum harcama limiti” uyguluyor. Hafta içi kişi başı 3 bin ila 5 bin TL arasında değişen limitlerin, hafta sonu ve özel etkinlik günlerinde 7 bin TL’den başlayıp 15-20 bin TL’ye kadar çıktığı belirtiliyor. Özellikle denize sıfır loca, VIP cabana ve ön sıra şezlong alanlarında fiyatların daha yüksek olduğu ifade ediliyor.

Bazı beach işletmelerinde standart şezlong kullanımı için belirlenen minimum harcama tutarı yemek ve içeceklerden düşülürken, loca kiralamalarında ise kişi sayısına göre toplu harcama şartı aranıyor. Ünlü DJ performansları ve konser organizasyonlarının olduğu günlerde fiyatların iki katına kadar yükseldiği öğrenildi. Turizmciler, Bodrum’un dünya çapında bir destinasyon olduğunu ve işletmelerin sunduğu hizmet kalitesinin fiyatlara yansıdığını savunurken, yerli turistler ise sosyal medya üzerinden fiyatların “ulaşılamaz seviyeye geldiği” yönünde yorumlar yapıyor. Özellikle bir günlük beach harcamasının bazı aileler için kısa süreli tatil bütçesini geçtiği belirtiliyor.

Lahmacun 30 euro

Bodrum’da bazı turistik işletmelerin rezervasyonsuz müşteri kabul etmediği, yoğun sezonda haftalar öncesinden doluluk oluştuğu kaydedildi. Yabancı turistlerin ilgi gösterdiği lüks beach kulüplerinde kişi başı harcama limitlerinin euro üzerinden belirlendiği de ifade edildi. Menülerde lahmacunun 30 euro (1600 TL), hamburgerin 42 euro (2 bin 300 TL), pizzanın 40 euro (2 bin TL) olduğu belirtilirken, bazı özel plajlarda giriş ücretlerinin 230 euroya (12 bin TL) kadar çıktığı ifade edildi. Turizmciler ise sadece lüks mekanların fiyatlarının konuşulmasının ilçe turizmine zarar verdiğini ve her bütçeye uygun hizmet olduğunu belirtti.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık