ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15-12-25, 20:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yılbaşı için rota kış tatili


TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, “Seyahat acentelerimizden aldığımız bilgiye göre rezervasyon taleplerinde geçen yıla göre yaklaşık yüzde 10’luk artıştan bahsedebiliriz. Tura çıkacak vatandaşlarımızın yanı sıra yeni yıla ailelerinin yanında girmek amacıyla seyahat eden vatandaşlar da eklendiğinde yılbaşında yaklaşık 750 bin kişilik hareketlilik oluşmasını bekliyoruz. Bu çerçevede yaklaşık 170 bin kişinin de yeni yılı yurt dışında karşılayacağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

Destinasyonlara bakıldığında ise yurt içinde Turistik Doğu Ekspresi rotalarının büyük ilgi gördüğünü ifade eden Firuz Bağlıkaya, yılbaşında kış tatili ve kar deneyimi yaşamak isteyen vatandaşların ise Uludağ, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış gibi merkezlere yöneldiklerini söyledi. Bağlıkaya, “Kapadokya, GAP turları, Karadeniz yaylaları, yılbaşının talep gören rotaları arasında yer alıyor” dedi. Bağlıkaya, yeni yılı yurt dışında karşılamak isteyen tatilcilerin tercihleri arasında ise KKTC’nin ilk sırada olduğunu ifade etti.



Kar yüzünü gösteriyor

Yılın son haftalarına girilirken kış yüzünü göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre bugün ve yarın farklı bölgelerde hafif ve orta şiddette kar yağışı bekleniyor, İstanbullular ise kar için ocak ayının ikinci haftasını bekleyecek. Kafkaslar üzerinden yurda giriş yapacak karın ilk etapta Ardahan, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde etkili olması bekleniyor. Bolu, Kastamonu, Çankırı, Yozgat, Niğde, Kayseri, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis, Artvin, Nevşehir, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır’da da kar yağışı bekleniyor.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık