ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28-11-25, 10:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu


H-ÜFE 2025 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre %0,19 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %35,02 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %34,85 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %38,96 artış gösterdi.

H-ÜFE ULAŞTIRMA VE DEPOLAMA HİZMETLERİNDE YILLIK %30,92 ARTTI

Bir önceki yılın aynı ayına göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde %30,92 artış, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde %35,53 artış, bilgi ve iletişim hizmetlerinde %35,64 artış, gayrimenkul hizmetlerinde %47,11 artış, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetlerde %39,51 artış, idari ve destek hizmetlerde %38,01 artış gerçekleşti.

H-ÜFE ULAŞTIRMA VE DEPOLAMA HİZMETLERİNDE AYLIK %0,91 ARTTI

Bir önceki aya göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde %0,91 artış, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde %2,03 azalış, bilgi ve iletişim hizmetlerinde %2,16 artış, gayrimenkul hizmetlerinde %1,52 artış, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetlerde %1,78 artış, idari ve destek hizmetlerde %2,18 azalış gerçekleşti.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık