ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Ekonomi Haberleri (https://forumailem.com/ekonomi-haberleri/)
-   -   Projelerde fitness ile trend peşinde! (https://forumailem.com/ekonomi-haberleri/53343-projelerde-fitness-ile-trend-pesinde.html)

aSpeNDos 16-11-25 07:15

Projelerde fitness ile trend peşinde!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sheraton, Crowne Plaza, Mesa ve Artaş gibi prestijli projelerle çalışan marka, yalnızca ekipman sağlayan bir tedarikçi değil, proje bazlı çözüm ortağı olarak konumlanıyor.

Johnson Health Tech Türkiye Genel Müdürü Yakup Çam, yatırımcıların fitness alanlarını doğrudan proje değerini artıran bir kalem olarak gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Özellikle otel ve rezidans projelerinde kullanıcılar, uluslararası marka güvencesiyle sunulan profesyonel spor alanlarını tercih ediyor. Biz de ekipman yerleşiminden servis desteğine kadar uçtan uca hizmet sağlıyoruz.”



Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 12:26. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ