ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Ekonomi Haberleri (https://forumailem.com/ekonomi-haberleri/)
-   -   Türkiye Finansal Raporlama Standartları'nda güncelleme yapıldı (https://forumailem.com/ekonomi-haberleri/43876-turkiye-finansal-raporlama-standartlarinda-guncelleme-yapildi.html)

aSpeNDos 27-09-25 10:55

Türkiye Finansal Raporlama Standartları'nda güncelleme yapıldı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kurulun konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, uluslararası standartlarla uyum sağlamak amacıyla Uluslararası Muhasebe Standartlar Kurulu tarafından yayımlanan değişikliklerin mevzuata kazandırılması için Türkiye Finansal Raporlama Standartları'nda düzenleme gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, söz konusu standartların ilk defa ve geriye dönük uygulanması ile finansal tablolar, nakit akış tablosu, finansal araçlar ve ölçüm gibi alanlarda değişiklik yapıldı.



Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 05:44. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ