SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-06-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Tarım Bakanı Yumaklı şoför koltuğuna geçti denetime çıktı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kendilerine Bakan Yumaklı'nın eşlik edeceğinden habersiz olan Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli gıda denetçileri şoför koltuğunda Yumaklı'yı görünce şaşırdı.

Güvenilir gıda takibi

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, personelle birlikte denetimin yapılacağı işletmeye hareket eden Bakan Yumaklı, denetçilerle sohbet ederek, denetimler hakkında bilgi aldı. Denetimde karşılaştıkları olayları anlatan personelin "Bazen birilerini arama, birilerini tanıdığını göstermeye çalışanlar oluyor" ifadeleri üzerine Yumaklı, "O kişilere 'tamam biz de bakanı tanıyoruz' diye söyleyin" tembihinde bulundu. Yumaklı, denetimlerdeki asıl amacın uygunsuzluk tespit edip ceza kesmek olmadığını belirterek, amaçlarının vatandaşın güvenilir gıdaya ulaşması olduğunun altını çizdi.

Yumaklı, ekiplerle yaptığı denetimin ardından geçen yıl uygulamaya alınan Gıda Denetimlerinde Karekod Uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu. İşletmenin karekodunu uygulamalı olarak TARIMCEBİMDE uygulaması aracılığıyla kontrol eden Yumaklı, işletmelerin QR kodlarını gelen müşterilerin görebileceği şekilde asmaları için 28 Temmuz'a kadar süre verdiklerini hatırlattı. Yumaklı, karekod uygulamasıyla bir toplu tüketim yerinde oranın denetlenip denetlenmediğini, ne zaman denetlediğinin vatandaşlar tarafından görülebileceğini belirtti.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık