SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 29-05-25, 11:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Trendyol ve Castle Investments Ankara Veri Merkezi için anlaşma imzaladı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Anlaşmanın imza töreninde Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, Castle Investments CEO'su Tarek Al Ashram, Birleşik Arap Emirlikleri Yapay Zeka Bakanı Omar bin Sultan Al Olama ile TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Komitesi Başkanı Mustafa Varank hazır bulundular.

Yapılan stratejik iş birliği, 48 me***** BT kapasiteli Ankara Veri Merkezi'nin tasarımı, geliştirilmesi ve işletilmesini kapsıyor. Ankara Veri Merkezi tamamlandığında
bölgenin en büyük ve en gelişmiş merkezlerinden biri olacak. Hiper ölçekleyiciler, bulut hizmeti sağlayıcıları ve yerel işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere en
gelişmiş teknolojilere ve birinci sınıf operasyonel standartlara sahip olan merkez, Uptime Tier III sertifikalı olarak faaliyet gösterecek.

Yerel ve uluslararası operasyonlarını en ileri teknolojilerle destekleme hedefi doğrultusunda, veri merkezi kapasitesinin önemli bir kısmı Trendyol tarafından kullanılacak. Ayrıca merkez, sahip olduğu kapasitenin kullanımını önümüzdeki dönemde diğer büyük bulut hizmet sağlayıcılarına ve kurumsal müşterilere de sunacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Toplam geliştirme maliyeti yaklaşık 500 milyon ABD doları olacak olan tesisin, 9,6 me***** BT kapasitesine sahip olması planlanan ilk fazının 2026 yılının üçüncü çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor. Ankara Temelli'de devam eden inşaat çalışmaları planlanan takvim doğrultusunda sürdürülüyor.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin konuyla ilgili değerlendirmesinde "Trendyol'un liderliği dünya standartlarındaki teknolojik çözümlerine ve akıllı veri uygulamalarına dayanıyor. Ankara Veri Merkezi projesi, bu anlamda her geçen gün büyüyen yerel ve uluslararası müşteri tabanımıza sunduğumuz hizmet kalitesini ciddi anlamda artıracak. Bu proje aynı zamanda Türkiye'ye yatırım yapma konusundaki kararlılığımızın ve ülkemizin güçlü dijital ekosistemine olan güvenimizin bir göstergesidir."

Ortaklığın, bölgedeki dijital altyapının geleceğini şekillendirme açısından önemli bir adım olduğunu söyleyen Castle Investments CEO'su Tarek Al Ashram, "Kritik öneme sahip veri merkezi konusundaki geniş deneyimimizi Trendyol'un Türkiye'deki teknolojik liderliği ve dijital ölçeğiyle birleştirmemiz, Ankara Veri Merkezi'ni ikonik bir proje ve bölgedeki örnek merkezlerden biri haline getirecek" dedi.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık