SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 15-09-26, 20:38   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Adana’da atık geri dönüşümü yapan 170 tesisin tamamı denetlendi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üç gün süren denetimlerde çevre mevzuatına aykırı faaliyet gösterdiği tespit edilen 13 tesise toplam 30 milyon 499 bin TL ceza uygulandı. 12 tesisin faaliyeti ise durduruldu.

Akdeniz’deki mikroplastik kirliliğine karşı 1 Temmuz’dan bu yana Adana, Antalya, Hatay, Mersin, Gaziantep ve Muğla’da artırılan eş zamanlı denetimler devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü ekipleri ile merkez birimlerinin de aralarında bulunduğu 10 denetim ekibi, 8-9-10 Eylül tarihlerinde Adana’da geri dönüşüm ve atık ithalatı yapan tesislerin yoğun olduğu Kemal Deniz, Yenidam ve Metal Sanayi bölgelerinde denetim gerçekleştirdi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Fatih Ekmekçi’nin de katıldığı, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen denetimlerde kentte atık dönüşümü yapan 170 tesisin tamamında inceleme yapıldı.

Denetimler sonucunda çevre mevzuatına aykırı faaliyet gösterdiği belirlenen 13 tesise 30 milyon 499 bin TL idari para cezası uygulandı. 12 tesisin faaliyeti durduruldu.

1 TEMMUZ’DAN BU YANA 6 İLDE 28 TESİS KAPATILDI

Adana’nın yanı sıra Antalya, Hatay, Mersin, Gaziantep ve Muğla’da Bakanlık ve il müdürlüğü ekiplerinin denetimleri devam ediyor.

1 Temmuz’dan bu yana Akdeniz’deki mikroplastik kirliliğine karşı su ve deniz kirliliği ile atık konularında toplam 1.396 denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde çevre mevzuatına aykırı faaliyet gösterdiği tespit edilen 76 tesise toplam 153 milyon 599 bin 814 TL ceza uygulandı. Ayrıca 28 tesis hakkında faaliyet durdurma kararı alındı.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık