SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 26-07-26, 10:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Brezilya'dan ABD'ye diplomatik rest! İki üst düzey yetkiliye vize verilmedi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Brezilya Devlet Ajansı Agencia Brasil'in haberine göre, ABD Dışişleri Bakanlığı Demokrasi, İnsan Hakları ve Çalışma Bürosu Müsteşar Yardımcısı Riley Barnes ile aynı birimde görev yapan Müsteşar Yardımcısı Vekili Samuel Samson'ın vize başvuruları Brezilya hükümeti tarafından reddedildi.

Brezilya Dışişleri Bakanlığı, ABD'li yetkililerin seçim sürecinde ifade özgürlüğüne ilişkin konuları görüşmeyi amaçladığını, ancak söz konusu ziyaretin gerekçesini uygun bulmadığı için vize başvurularını reddettiğini bildirdi.

Yerel basına göre, Brezilya hükümeti, ziyaretin seçim sürecini siyasallaştırabileceği gerekçesiyle ABD'li yetkililerin ülkeye girişine izin vermedi.

BREZİLYA SEÇİMLERİ ÖNCESİ KRİZ

Haberde, Brezilya'nın seçimlerde uluslararası gözlemcileri kabul etme geleneğine sahip olduğu ancak ABD'li yetkililerin gözlemci olarak değil, farklı bir amaçla ülkeye gelmek istediğinin öne sürüldüğü belirtildi.

Eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun oğlu Senatör Flavio Bolsonaro, 4 Ekim'de yapılacak seçimlerde yeniden aday olan Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'nın en güçlü rakibi olarak gösteriliyor.

Vize talebinin, Flavio Bolsonaro'nun hafta içinde başkent Brazilya'da yaklaşık 40 ülkenin temsilcileriyle yaptığı toplantıda, Brezilya'daki elektronik seçim sisteminin Venezuela merkezli "Smartmatic" şirketi tarafından sağlandığını herhangi bir kanıt sunmadan öne sürmesinin hemen ardından gelmesi dikkati çekti.

Yüksek Seçim Mahkemesi ise bu iddiayı yalanlayarak, bahsi geçen şirketin Brezilya seçim sisteminde kullanılan elektronik seçim sandıklarını veya yazılımları hiçbir zaman tedarik etmediğini belirtti.

30 bin kişi sokağa çıkacak! Avrupa'nın tatil cennetinde kriz: 'Turistler evinize dönün'Yunanistan'ı korkutan F-35 ihtimali! Türkiye ile Çin'i kıyasladılar: 6 tane bile yeter
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık