SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 13-05-26, 14:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kral Charles onayladı, Türk kökenli Nesil Çalışkan Devlet Bakanı olarak atandı! İngiltere'de en genç belediye başkanı se


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İngiltere Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan açıklamaya göre Kral 3. Charles dünkü istifalar sonrası boşalan devlet bakanlıklarına yapılan yeni atamaları onayladı. Buna göre, Türk kökenli Barking milletvekili Nesil Çalışkan Konut, Topluluklar ve Yerel Yönetimler Bakanlığında görevli Devlet Bakanlarından biri olarak atandı. Çalışkan'ın hangi sorumluluklara sahip olacağı henüz açıklanmadı.

Natalie Fleet İçişleri Bakanlığı, Catherine Atkinson Adalet Bakanlığı, Preet Kaur ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çatısı altındaki devlet bakanlıklarına getirildi.

EN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI OLMUŞTU

İngiltere'de bakanlıkların sorumluluk alanındaki farklı görevleri yerine getiren siyasiler "Devlet Bakanı" olarak anılıyor. Bakan yardımcılığına da karşılık gelen bu görevleri yürütecek kişiler Başbakan tarafından seçilirken, atamalar Kral'ın onayından geçiyor.

Kıbrıs Türkü bir ailenin çocuğu olarak 1988’de Londra’da doğan Çalışkan, daha önce Londra’nın Enfield ilçesinde belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu. Çalışkan, 29 yaşında başkan seçilerek bu göreve gelen en genç kadın olmuştu.

SANDIKTAN AŞIRI SAĞ ÇIKMIŞTI

İngiltere'de 136 yerel yönetimde 7 Mayıs'ta yapılan yerel seçimde iktidar partisi sahip olduğu 2 bin 403 sandalyenin 1406'sını kaybetmiş, Londra'da ise sahip olduğu 19 belediyeden 9'u el değiştirmişti.

Söz konusu belediyelerde toplam 2 sandalyesi bulunan aşırı sağcı Reform UK Partisi ise 1444 sandalye kazanarak seçimi önde tamamlamıştı.

Galler ve İskoçya'da yapılan bölgesel parlamento seçimlerinde de büyük mağlubiyet yaşayan İşçi Partisi, iki ülkede de üçüncü parti konumuna gerilemişti.

İskoçya'da birinciliği 5. kez bağımsızlık yanlısı İskoçya Ulusal Partisi kazanmış, ikinci Reform UK olmuştu. Galler'de ise İşçi Partisi iktidarı devrilmiş, Bölgesel Başbakan Eluned Morgan milletvekili dahi seçilememişti.

Galler'de de birinci parti bağımsızlık yanlısı Plaid Cymru, ikinci Reform UK olmuştu. Hem Galler hem de İskoçya'da bağımsızlık yanlıları meclis çoğunluğunu elde edememişti.

Seçimlerde yenilgiye uğrayan iktidar partisinde 93 milletvekili Başbakan Starmer'ın istifasını talep etmiş, bunlar arasında yer alan 4 devlet bakanı kendi görevlerinden ayrılmıştı.

Macron’a eşinden ‘Platonik aşk’ tokadı! Fransız medyasından ‘İranlı ünlü aktör ile mesajlaşma’ iddiasıPakistan’dan dikkat çeken Türkiye açıklaması! 'Savunma anlaşması Ankara’yı da kapsayabilir'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık