ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Dünyadan Haberler (https://forumailem.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Uzaylılar cinayet mi işliyor? (https://forumailem.com/dunyadan-haberler/83456-uzaylilar-cinayet-mi-isliyor.html)

aSpeNDos 05-05-26 07:27

Uzaylılar cinayet mi işliyor?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Uzaylılara atfedilen ve tanımlanamayan uçan nesne anlamına gelenUFO’ların tehlikeli olduğu iddia edildi. Daily Mail gazetesine göre, 2022’den bu yana UFO’ları araştıranlar arasında en az 11 ölüm ve kayıp vakası gerçekleşti. En son UFO’ları inceleyen emekli ABD’li tümgeneral Neil McCasland, 27 Şubat 2026’da kayboldu. UFO araştırmacıları Timothy Hood ve Nigel Watson’a göre bu ölümler, 1940’lara kadar uzanıyor. Watson, ölümlerin çoğunun araştırmacıların UFOraporlarını incelemesinden sonra olduğunu söyledi.

Annesini uyarmış

Komplo teorisyenleri, yüzlerce ölümün, kurgulanmış uçak kazaları ve araştırmacıların intihar etmiş gibi gösterildiği olaylar da dahil UFO’lar ile bağlantılı olabileceğini öne sürdü. 2016’da Polonya’da ölü bulunan İngiliz UFO avcısı Max Spiers’ın Türkiye tatilindeyken aldığı aşırı doz Xanax ilacından hayatını kaybettiği belirtilse de Spiers bundan kısa bir süre önce annesine “Başıma kötü bir şey gelebilir” demiş.

UFO araştırmacılarının susturulmak için “ortadan kaldırıldığı” öne sürülüyor! ABD iç istihbarat kurumu FBI’ın direktörü Kash Patel, kurumun iddialarla ilgili inceleme yaptığını söyledi.


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 16:11. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ

LiveSocial VB NGV1.0.3 - by NETGUC