Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
BAE açıklarında tankere saldırı şüphesi! 'Bilinmeyen cisim tarafından vuruldu'
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Birleşik Krallık Deniz Ticaret Operasyonları Ajansı (UKMTO), Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) Fucayra şehri açıklarında seyreden bir tankerin şüpheli bir saldırıya uğradığını duyurdu.
UKMTO’dan yapılan açıklamada Fucayra şehrinin yaklaşık 144 kilometre kuzeyinde seyreden bir tankerin bilinmeyen bir cisimle vurulduğu belirtilerek, "Tüm mürettebat güvendedir ve çevresel etki bildirilmemiştir" denildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü aktarılarak, bölgedeki gemilere şüpheli durumları UKMTO’ya bildirme çağrısı yapıldı.
'Canavar Kamyon' kontrolden çıktı, seyircilerin arasına daldı! Can kaybı ve çok sayıda yaralı var: Dehşet anları kamerada
Kaynak ; Milliyet