SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 25-03-26, 13:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD'li isimden çarpıcı savaş yorumu! 'İsrail ile hedefler farklı, neden orada olduklarını bilmiyorlar'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD'de eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Tahran yönetiminin, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları başlamadan birkaç gün önce "nükleer sorunun çözümüne büyük ölçüde katkıda bulunan" teklif sunduğunu belirtti.

Sullivan, dün katıldığı Daily Show programında, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları ve İran'ın misillemelerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

'BİZ İRAN'I BOMBALAMADAN ÖNCE, NÜKLEER SORUN İÇİN ÇÖZÜM SUNDULAR'

ABD ve İsrail'in saldırıları başlamadan önce İran ile yürütülen nükleer müzakerelere işaret eden Sullivan, "Biz İran'ı bombalamaya başlamadan birkaç gün önce İranlılar, Cenevre'de masaya nükleer sorunun çözümüne büyük ölçüde katkıda bulunan öneri koydu. Anladığım kadarıyla, bizim tarafımızdaki müzakereciler, kendilerine sunulanı anlamadılar ve görmezden gelerek saldırıya geçmeye karar verdiler." ifadelerini kullandı.

Sullivan, ABD Başkanı Donald Trump yönetimi yetkililerinin İran'ın sunduğu önerilere ilişkin açıklamalarının Ummanlı arabulucuların müzakerelere dair aktardıklarıyla örtüşmediğini vurguladı.

İran'ın çökmesi, küresel ekonominin çökmesi anlamına geleceğine işaret eden Sullivan, İran'ın Hürmüz Boğazı'nı "tehdit etmeyi" sürdürmesi durumunda Avrupa'ya "potansiyel mülteci akını" olabileceği değerlendirmesinde bulundu.

'İSRAİL İLE NİHAİ HEDEFLER FARKLI'

Sullivan, "İran'daki bu savaş söz konusu olduğunda, İsrail'in nihai hedefleri ile ABD'nin nihai hedefleri arasında gerçek bir ayrılık olduğuna inanıyorum. Ve karşılaştığımız zorluklardan biri de 'Yönetim ne yapıyor?' diye sorduğumuzda, bu soruya cevap verememeleri çünkü öncelikle neden orada olduklarını bile bilmiyorlar. Bize tüm bunların ne anlama geldiğine dair bir cevap veremediler." diye konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 2024'te "barış adayı olacağım" mottosuyla seçim kampanyası yürüttüğünü anımsatan Sullivan, ABD Başkanı'nın İran'a karşı, rejim değişikliğine kadar varabilecek gerekçelerle savaşa girebileceğini ve Tahran yönetiminin karşılık veremeyeceği görüşünde olduğunu aktardı.

Sullivan, "Gazze'deki yıkım, sivillerin öldürülmesi, zarar, acı, ızdırap. Biz her gün kalkıp savaşı bitirmeye çalıştık ve yeterince hızlı bitiremedik." diye konuştu.

İran müzakereler için şartlarını açıkladı, yeni plan belli oldu! ABD'nin cevabı gecikmediİran müzakereler için şartlarını açıkladı, yeni plan belli oldu! ABD'nin cevabı gecikmedi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık