ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Dünyadan Haberler (https://forumailem.com/dunyadan-haberler/)
-   -   ‘Navalny’i kurbağa zehriyle zehirlediler' (https://forumailem.com/dunyadan-haberler/69368-navalny-i-kurbaga-zehriyle-zehirlediler.html)

aSpeNDos 15-02-26 07:38

‘Navalny’i kurbağa zehriyle zehirlediler'
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan İngiltere Dışişleri Bakanı Yvette Cooper, “Sadece Rus hükümeti, Navalny’nin Rusya’daki hapis cezası sırasında ona karşı bu ölümcül zehri kullanma imkanına sahipti” dedi.

İngiltere, İsveç, Fransa, Almanya ve Hollanda yayınladıkları ortak bildiriyle Navalny’nin ölümünden Rusya’yı sorumlu tuttu.

Bildiride, “Epibatidin adlı toksin Güney Amerika’da doğada yaşayan zehirli ok kurbağalarında bulunur, Rusya’da doğal olarak bulunmaz” denildi. Almanya’da yaşayan Yulia Navalnaya da eşinden kaçak alınan biyolojik örneklere Rusya dışında yapılan analizlerde zehir bulunduğunu söylemişti.

Putin muhalifi Alexei Navalny 16 Şubat 2024’te Sibirya’daki ceza kolonisinde 47 yaşındayken ölmüştü.


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 19:37. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ

LiveSocial VB NGV1.0.3 - by NETGUC