SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 26-01-26, 16:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Filipinler'de belediye başkanına roketli suikast! Dehşet anları kamerada


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Filipinler’in Maguindanao eyaletinde sabahın erken saatlerinde kanlı bir pusu yaşandı. Shariff Aguak Belediye Başkanı Akmad Mitra Ampatuan, pazar dönüşü sırasında konvoyuna düzenlenen silahlı saldırıdan sağ kurtuldu. Yetkililer, kimliği henüz belirlenemeyen saldırganların RGP-7 model roket tipi silahlarla belediye başkanının zırhlı aracına ateş açtığını doğruladı.

YARA ALMADAN KURTULDU

Güvenlik kamerası kayıtlarında, bekleyen bir minibüsten inen silahlı kişilerin saldırıyı başlattığı görüldü. Patlama ve yoğun ateşe rağmen Ampatuan yara almazken, iki güvenlik görevlisi saldırıda yaralandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KAÇAK ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Saldırının ardından polis, ordu ve bölge güvenlik birimleri saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Saldırganlar gri veya beyaz bir minibüsle kaçarken, Datu Unsay’in Barangay Meta bölgesinde polis ve askerlerle girdikleri çatışmada üç kişi öldürüldü ve kaçak araç ele geçirildi.

‘KİRALIK TETİKÇİLERİN ARKASINA SIĞINIYORLAR’

Filipinler Ulusal Polisi (PNP) geçici başkanı Jose Melencio Nartatez Jr., saldırının arkasındaki beyinleri ortaya çıkarmak için özel bir soruşturma ekibi (SITG) kurulduğunu açıkladı. Nartatez, “Hain planlarını kiralık tetikçilerin ardına gizleyenler yanılıyor. Sorumluları yakalayacak ve bu ağları tamamen dağıtacağız, dedi.

‘ÜÇÜNCÜ SUİKAST GİRİŞİMİ’

Yetkililer, saldırının siyasi rakipler veya uzun süredir devam eden klan çatışmalarıyla bağlantılı olabileceğini araştırıyor. Ampatuan, 2009’daki Maguindanao katliamıyla ilişkilendirilen etkili Ampatuan siyasi ailesinin bir üyesi olarak biliniyor. Bu saldırı, Ampatuan’ın son yıllarda yaşadığı üçüncü suikast girişimi olarak kayıtlara geçti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘TAMAMEN ÇÖKERTECEĞİZ’

PNP ayrıca bölgede kontrolsüz silahların denetimini artırma ve olası saldırıları önleme kararlılığında. “Bu eyaletin ‘Vahşi Batı’ olmasına izin vermeyeceğiz. 7/24 görünür polis varlığı sağlayacağız. Bu silah ağlarını tamamen çökerteceğiz” diyen Nartatez, siyasi şiddete karşı sert duruşlarını bir kez daha vurguladı.

Polis sözcüsü Brig. Gen. Randulf Tuaño, ölü ele geçirilen üç saldırganın bölgede kiralık tetikçi olarak tanındığını belirtti. Liderleri “Rap Rap” olarak bilinen şüphelinin cinayet, soygun ve silah yasası ihlaliyle ilgili üç yakalama emri bulunduğu, diğer şüphelilerin ise liderin yakın akrabaları olduğu bildirildi.

Soruşturma halen devam ederken, yetkililer saldırının arkasındaki motivasyonları ve planlayan kişi veya kişileri ortaya çıkarmak için geniş çaplı çalışmalarını sürdürüyor.

Rumları korkutan iddia! 'Türk avcı bölgede, tüm sistemi felç edebilir'Altın ve gümüş güne rekorla başladı! Sert yükselişin nedeni belli oldu
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık