SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-01-26, 07:07   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
‘Talimatlar Kandil’den’


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Şara, SDG’nin çok başlı yapısı nedeniyle sahada muhatap alınabilir bir irade ortaya koyamadığını savundu, “Kandil ile olan bağları da, ne kadar inkâr edilirse edilsin, açık ve aleni bir gerçektir” dedi.

Barzani ailesine yakınlığıyla bilinen kanal yönetiminin, Şara’nın SDG’ye yönelik sert ifadeleri nedeniyle yayınlamadığı söyleşinin sazı bölümleri, Suriye devlet televizyonu “El-İhbariye” tarafından yayınlandı. SDG’deki çok başlılığa dikkat çeken Şara, “Bir tarafla müzakere ediyorsunuz ancak o taraf imzaladığı ya da vardığı anlaşmayı uygulayacak yetkiye sahip olmuyor. Gerçek karar alma mekanizması askerî ve güvenlikçi yapıların elindedir” dedi. “SDG’nin Kandil ile olan bağları inkâr edilse de, bunun açık ve aleni olduğunu” savunan Şara, Halep’e giriş sürecinde SDG’nin, başta Şeyh Maksud olmak üzere bazı mahallelerde yayılma girişiminde bulunduğunu, bunun, askerî koordinasyonu sekteye uğrattığını ifade etti. Şara, Halep’in ülke ekonomisinin yüzde 50’sinden fazlasını temsil ettiğini, ülke ekonomisi için temel geçiş koridoru olduğunu söyledi.

SDG Komutanı Mazlum Abdi ile yapılan görüşmelere de değinen Şara, Kürt bileşeninin haklarının anayasa ile güvence altına alınacağını savundu. Kürtlerin, devrim sürecinin asli unsurlarından biri olduğunu söyleyen Şara, vatandaşlık, yönetime katılım ve ordu içinde görev alma gibi hakların silahlı mücadeleye gerek kalmadan sağlanabileceğini ifade etti.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık