SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 24-12-25, 14:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLER: İnsan yiyen ayılar şimdi menüde! Talep patladı, restoranlar yetişemiyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Japonya'da bu yıl rekor seviyeye ulaşan ve 13 kişinin ölümüyle sonuçlanan ayı saldırıları, beklenmedik bir sektörü hareketlendirdi.

Ülkede ayıların yerleşim yerlerine inmesi ve marketlere dalması haberleri gündemi meşgul ederken, restoranlarda ayı eti servis edilen yemeklere olan talep patlama yaptı.

'TALEP CİDDİ ORANDA ARTTI'

Tokyo yakınlarındaki Chichibu şehrinde restoran işleten 71 yaşındaki avcı ve şef Koji Suzuki, talebe yetişmekte zorlandığını belirtiyor.

Taş üzerinde ızgara veya sebzeli güveç (hot pot) şeklinde sunulan etler, saldırıları önlemek amacıyla itlaf edilen ayılardan tedarik ediliyor. Suzuki, "Haberler arttıkça ayı eti yemek isteyen müşteri sayısı da ciddi oranda arttı. Hayvanı gömmek yerine burada değerlendirmek, ona olan saygımızı göstermenin bir yolu" ifadelerini kullanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

REKOR SEVİYEDE İTLAF VE ORDU DESTEĞİ

Japonya'da ayı saldırıları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı bu yıl 13'e yükselerek eski rekoru ikiye katladı. Hükümet, artan tehdit karşısında orduyu lojistik destek için görevlendirirken, çevik kuvvet ekiplerine de gerektiğinde müdahale yetkisi verdi. Bu yılın ilk yarısında itlaf edilen ayı sayısı, geçtiğimiz yılın toplamı olan 9 bin 100'ü şimdiden geride bıraktı.

Mısır televizyonu Türkiye- İsrail çatışması için adres verdi! 'ABD, savaşta Tel Aviv'in yanında olur'"ZARARLIYI GELİRE DÖNÜŞTÜRMEK"

Japonya Tarım Bakanlığı, kırsal topluluklar için ayı etini bir gelir kapısı haline getirmeyi hedefliyor. Hükümet, ayı popülasyonunu kontrol altına almak ve sürdürülebilir tüketimi teşvik etmek için yerel yönetimlere 118 milyon dolarlık sübvansiyon ayırdı. Bakanlık yetkilileri, "Zararlı yaban hayatını olumlu bir şeye dönüştürmek önemli" açıklamasında bulundu.

GURME RESTORANLARDAN OTOMATLARA

Ayı eti sadece dağ köylerinde değil, büyük şehirlerdeki lüks restoranlarda da boy gösteriyor. Sapporo'daki şık bir Fransız restoranında, ayı eti konsomesi ve kırmızı şarap soslu ayı eti içeren menüler yaklaşık 70 dolara alıcı buluyor. Öte yandan, bazı uzak kasabalarda ayı eti artık otomatlar aracılığıyla da satışa sunuluyor.

Kıtanın en büyük keşfi: Hem altın hem petrol fışkırıyor! 3900 tonluk rezerv
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık