SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 25-10-25, 11:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Hayatının seçimini yapay zekaya bıraktı, hayallerine kavuştu! 'Depresyondaydım'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Güney Fransa'nın tarihi kasabası Uzès, Michigan doğumlu Julie Neis'in hayatını kökten değiştirdi. Neis artık her sabah dairesinden çıkıyor, kasabanın kalbindeki Place aux Herbes'te kahvesini alıyor, şehrin tarihi yapısını hayranlıkla izliyor. Daha sonra eski sokaklarda dolaşıyor, arkadaşlarıyla buluşuyor, haftada iki gün kurulan pazara gidip alışveriş yapıyor.

Neis şu an yaşadığı hayatı "Gerçekten sihirli bir yer. Böyle bir hayatın içinde olduğuma hala inanamıyorum" diyerek tanımlıyor.

'DEPRESYONA GİRDİM'

CNN International'ın haberine göre Julie Neis'in Fransa ile bağları çocuk yaşta başlamış. Texas'ta büyüyen Neis, okulda Fransızca öğrenmiş, bir yıl boyunca ülkede eğitim görmüş ve 2004'te Paris'e taşınmış. Beş yıl Paris'te yaşadıktan sonra ABD'ye dönmüş, teknoloji sektöründe kariyer yapmış. İşi ve maaşı iyiymiş, bolca seyahat etmiş ama sonunda tükenmişlik yaşamış.

"Anksiyete, depresyon ve kronik yorgunluk yaşadım. Kendimi bir kabuk gibi hissediyordum" diyen Neis, artık değişime ihtiyacı olduğunu fark etmiş ve Fransa onu hep çekmiş. Ama hangi kasabaya taşınacağı konusunda karar verememiş.

HAYALLERİNİ YAPAY ZEKAYA ANLATMIŞ

İşte o sırada ChatGPT devreye girmiş. Neis, geçmişini, değerlerini ve hayallerini yapay zekaya anlatmış: Daha sakin bir yaşam, iyi hava, pazarlar ve uluslararası bir topluluk istemiş. ChatGPT ona iki kasaba önermiş: Sarlat-la-Canéda ve Uzès. Kararsız kalınca yapay zekaya bırakmış ve Uzès seçilmiş.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SEÇİMİ DOĞRU ÇIKMIŞ

Taşınma süreci ise beklendiği kadar zor olmamış. Neis, Passeport Talent'a (Fransız olmayan vatandaşlar için kişinin sahip olduğu nitelikler göz önünde bulundurularak verilen bir tür oturum izni) başvurmuş ve izin çıkınca taşınması kolay olmuş. Mart ayında Nice'e uçmuş, trenle Avignon'a gitmiş ve oradan araba ile Uzès'e ulaşmış. Kasabaya ilk adım attığında, "Tamam, işte başlıyoruz," demiş. ChatGPT'nin seçimi doğru çıkmış; kasabayı yürüyerek dolaşmak, insanların sıcaklığı ve güneşli hava onu hemen etkilemiş.

Neis'in aktardığına göre Fransa'da hayat, genel olarak daha ucuz olsa da maaşlar düşük ve fiyatlar yükselmiş. Amerikan konforunu özlüyormuş ama tüm bunlara rağmen Neis mutlu "Yapay zeka sayesinde hayatım değişti, yepyeni bir hayat kurdum" diyor.

Yunan basını yazdı! 'Türkiye yeni füzelerini kime karşı kullanabilir? Tüm dinamikleri kökten değiştirecek'ABD-Venezuela savaşı kapıda mı? İşte olayların perde arkası! 'Meşruiyet zırhına bürünmüş askeri bir plan'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık