SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 17-10-25, 09:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
HABERLER: 15 yaşındayken kaybolduğunu söyledi, meğer 27 yıldır aynı yerdeymiş


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Polonya'da akıl almaz bir olay yaşandı. 42 yaşındaki Mirella, tam 27 yıl sonra, kendi odasında kilitli bir şekilde bulundu. 15 yaşındayken kaybolduğu sanılan Mirella, yıllarca "kaçırıldı" sanılmıştı. Ancak gerçek, insanın tüylerini diken diken eden türden.

'ADETA YAŞLI BİR KADINA DÖNÜŞMÜŞTÜ'

Olay, geçtiğimiz temmuz ayında komşuların gece geç saatlerde evden gelen garip sesleri ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Kapıyı açan polis ekipleri, içeride yoğun bakım gerektirecek kadar zayıf, yürümekte zorlanan ve neredeyse ölüm eşiğinde bir kadın buldu. Bu kadının Mirella olduğu kısa sürede anlaşıldı.

Komşulardan biri olayı "Onu tanımak neredeyse imkansızdı. Adeta yaşlı bir kadına dönüşmüştü. Vücudu çökmüş, sesi kısılmıştı" diye anlattı.

27 YIL BOYUNCA ODASINDA HAPSOLMUŞ

Gazeteye sızan fotoğraflar, Mirella'nın yıllarca çocukluk odasında zamanın donduğu bir ortamda yaşadığını gösteriyor. Raflarda hala çocuk kitapları ve peluş oyuncaklar var.

Polis tarafından gözaltına alınan annesi ise şaşkın bir ifadeyle "Onunla dışarı çıktığımızı hatırlıyorum ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum" dedi.

Polis raporuna göre, Mirella'nın bacaklarında ciddi ödem ve hareket kısıtlılığı vardı. Sağlık ekipleri onu acilen hastaneye kaldırdı. Yetkililer, olayın "aile içi gizleme ve istismar" kapsamında soruşturulduğunu açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

Mirella'nın yaşadıkları Polonya'da büyük yankı uyandırdı. Komşular, "Bu kadar uzun süre kimse fark etmedi, nasıl mümkün olabilir?" derken, gönüllüler yardım kampanyası başlatıp "Gerçeğin tamamı ortaya çıkmalı. Hiç kimse bir ömür boyu çocuk odasında hapsedilmemeli" açıklamasında bulundu.

Şu anda Mirella hem psikolojik hem fiziksel tedavi görüyor. Uzmanlar, yıllarca süren izolasyon ve manipülasyonun etkilerinin derin olduğunu vurguluyor.

MIRELLA'YA NE OLDU?

Polonya polisi, kadının kurtarılmasının ardından olayın 'aile içi gizlenme vakası' olduğunu açıkladı. 20 yılı aşkın süredir dışarı çıkmayan Mirella'nın kimlik kartı yok, hiç doktora gitmemiş ve fiziksel durumu kritik. Komşular, 1990'ların sonunda ailenin "kızımız kaçırıldı" yalanını söylediklerini, o günden sonra Mirella'yı bir daha görmediklerini anlattı.

Polis, annenin ifadesi ve mevcut deliller ışığında dosyayı "aile içi yasa dışı hapis ve istismar" kapsamında genişletti. Psikologlar, yıllarca süren izolasyonun kadının ruh sağlığı üzerindeki etkilerini değerlendiriyor.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık