SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 20-09-25, 12:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Avrupa'daki havalimanlarına siber saldırı! Uçuşlar iptal edildi, sistem çöktü


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Avrupa'nın önde gelen havalimanları, bir siber saldırının ardından operasyonlarında aksaklıklar yaşadıklarını açıkladı. Londra Heathrow, Brüksel ve Berlin havalimanlarını etkileyen saldırı, check-in ve boarding sistemlerini işlemez hale getirerek uçuşlarda gecikme ve iptallere yol açtı.

'UÇUŞLARDA İPTALLER VAR'

NBC News'in haberine göre Brüksel Havalimanı, saldırının otomatik sistemleri devre dışı bıraktığını ve sadece manuel check-in ve boarding prosedürlerinin kullanılabildiğini belirtti. Havalimanı, internet sitesinde yayımladığı açıklamada, "Bu durum uçuş programını ciddi şekilde etkiliyor ve maalesef gecikmelere ve iptallere neden olacak" ifadelerini kullandı.

'TEKNİK SORUN KAYNAKLI'

Heathrow Havalimanı da üçüncü taraf bir tedarikçide yaşanan "teknik sorun" nedeniyle gecikmelerin yaşandığını duyurdu. Berlin Havalimanı ise internet sitesindeki uyarıda, "Avrupa genelinde faaliyet gösteren bir sistem sağlayıcısındaki teknik sorun nedeniyle check-in sırasında daha uzun bekleme süreleri oluşuyor. Hızlı bir çözüm üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Saldırıdan etkilenmeyen Frankfurt Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, tesisin operasyonlarının normal şekilde devam ettiği bildirildi. Etkilenen havalimanları, yolculara uçuşlarını onaylamak için havayolu firmalarıyla iletişime geçmelerini tavsiye etti. Havalimanları, hizmet sağlayıcının sorunu çözmek için aktif şekilde çalıştığını ve problemin en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Baba Vanga'dan tüyler ürperten 2026 kehanetleri! Zaman daralıyor, 'beklenmeyeni bekleyin'Ünlü Şef Danilo Zanna'ya 'Turkuaz Kart' verildi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık